Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan, hogy nem múlik el...

Van olyan, hogy nem múlik el a hasmenés? Már egy hete tart.

Figyelt kérdés
Pótolom a folyadékot, sót. Semmilyen hasfogó nem használ, és már elegem van. Orvosnál voltam, nem igazán használnak a tanácsai.

2014. febr. 13. 22:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
E.coli? Kórházban lehet elkapni főként. Annyira erőszakos egy baktérium, hogy antibiotikum abbahagyasa után újra jelentkezik a hasmenés, ezért van rá a kásás belfloraolo por. Minden belflorat kiirt. Az is lehet h IBS-ád van.
2014. febr. 13. 22:07
 2/24 A kérdező kommentje:
eü intézményben mondjuk jártam mostanság... ibs nem hiszem, annak sok más tünete is lenne. de az a zavaró, h nem és nem javul. kezdek kétségbe esni.
2014. febr. 13. 22:09
 3/24 anonim ***** válasza:
30%

1 hete - nyilván fertőzés. Ez kitarthat sokáig.

Aktív szén sok mindent eltávolíthat az emésztőcsatornából, + d és c-vitamin hogy az immunrendszeredet segítsd.

Más tippem nincs, de jobbulást kívánok egy nagyon brutál hasmenős nap után..

2014. febr. 13. 22:10
 4/24 anonim ***** válasza:
Nincs epe problémád?
2014. febr. 13. 22:16
 5/24 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat! utolsó, ha te is ezzel kűzködsz, akkor gyógyulást neked is!
2014. febr. 13. 22:16
 6/24 A kérdező kommentje:

nincs elvileg epe gond.:S

de ha így megy, elmegyek újfent dokihoz.

2014. febr. 13. 22:17
 7/24 anonim ***** válasza:
30%

Ez a felvetés sem túl elvetemült, sajna lehetne.. és húzósabb mint egy fertőzés.

Én.. én kedden még keményen húzódzkodtam és edzettem, aztán szerdára nem tudtam felkelni és hasmenésem volt lázzal (együtt ez tényleg kellemetlen).

De határozottan gyógyulok. Neked is ezt kívánom!

2014. febr. 13. 22:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Igyál kaukázusi kefirt! Ez jobb a gyógyszernél is amit az orvos ad rá!
2014. febr. 13. 22:24
 9/24 anonim ***** válasza:
Nekem így kezdődött állandóan ment a hasam, fájt a gyomrom a hátam aztán kiderült, hogy epekő :( Ez nem hiszem, hogy vírus lenne mert ahhoz túl sokáig tart. Vagy esetleg valami élelmiszert nem bírsz.
2014. febr. 13. 22:26
 10/24 A kérdező kommentje:
jajne. :(( remélem nem epekő. de az nem okozna heves fájdalmat? nekem kb oké a gyomrom, csak megy a hasam ezerrel.
2014. febr. 13. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!