Ha biztonságos a h1n1 védőoltás, akkor miért kell aláírni, hogy csak saját felelősségre?
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 14:53
1/7 anonim válasza:
Nem tökmind1? A magyar törvények úgyse engednek lemondani bizonyos jogokról, innentől fogva aláírhatod te, hogy saját felelősségre megy, de ha bajod lesz, gond nélkül lehet ugyanúgy perelni.
2/7 A kérdező kommentje:
De tökmindegy! Mégis azért kérdeztem meg, mert érdekel! A többi oltás esetében nem kellett ilyesmit aláírni...
2009. dec. 8. 15:10
3/7 anonim válasza:
ez nem tudom hol volt, de erre senkine nem kellett aláírnia ilyesmit(nekem sem)
4/7 A kérdező kommentje:
Többektől hallottam. Iskolákban, óvodákban a szülőknek is nyilatkozniuk kell, és itt is írták már.
2009. dec. 8. 15:38
5/7 anonim válasza:
Nekünk is alá kellett írni mikor voltunk :-)
6/7 anonim válasza:
Az iskolákban is alá kell írni, csakugy mint az óvodákban,csak ott a gyerekeknek egy lapot kell hazavinniük, és a szülőkkel aláíratni.
Véleményem szerint azért kell ez az eljárás,mert bár tesztelték a vakcinát,de olyan gyorsan és rekord idő alatt kellett előállítani nagy mennyiségben,hogy nyilván nem tudtak akkora gondot fordítani a tesztelésre.
7/7 anonim válasza:
Nekem ezt kellett aláírni:
Láz, végtagfájdalom, szűrás helyén duzzanat, súlyosabb esetben idegrendszeri szövődmények valamint akár halálos kimenetelű heves allergiás reakció is, de ennek esélye nagyon kicsi.
Kijelentem, ha esetlegesen szövődmény lép fel a háziorvosomat nem hibáztatom, sőt elfogadom a szövődmény elhárítására irányuló segítségét.
Szerintetek?????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!