Mostanában készülök a családommal a sárvári Termál wellness fürdőbe. Mennyire biztonságos ez a H1N1 vírus tekintetében?
Bárhol elkaphatod, ahol hordozó egyén van. De nincs olyan, hogy XY szálloda/étterem a fertőzött, hanem olyan van, hogy XY szállodába pont egy/több fertőzött ember tartózkodik (remélem, érzed a különbséget). Azaz nem lehet megjósolni, hogy lesz-e ott beteg ember veled egyidőben.
Ez kicsit sarkítva olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy "ebben a fürdőben, szerdán fogok-e találkozni életem párjával?".
Ha elkapod, akkor max. 3-4 napig lázas leszel, de ha nem akarod elkapni, akkor oltasd be magad. Ennyi.
De jelenleg Magyarországon kicsi az esély, hogy megfertőződsz.
A vírus cseppfertőzéssel terjed, tehát ezen múlik.
tulajdonképpen másoknak kellene rád vigyázniuk, te csak egy bizonyos mértékig tudsz magadra.
Rohamosan nő azok száma, akik éltek a védőoltással. Semmi bajuk. És semmi félnivalójuk.
tanuljátok meg h a média manipulatív. célja a pánikkeltés.
amit ott hallotok osszátok el 10-zel. azlesz a valós.
devanhogy pont az ellenkezője az igaz annak amit mondanak.
Kérdező én spec nem ezt mondtam.
Hanem azt, hogy cseppfertőzéssel terjed. Magyarul: Kiba....tt virulens.
Nem, nem sima influ, de ez már a könyökömön jön ki, annyiszor elmondtam.
Jó fürdőzést. Lazulj el és gondolkodj .
01.44-es fotelpolitikusnak.
Talán kifejlesztik a védőoltást az üldözési mániában szenvedő halálosan buta emberek számára is. Reménykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!