H1N1. Még most sem oltattok?
Én okos vagyok és felelősségteljes. Mégsem oltatok. Jó észbeli képességeimmel, és felelősségemmel el tudom dönteni, mikor lesz szükségen rá! Most nincs. Nem vagyok buta! Magamat én ismerem legjobban! Ki döntene felőlem?
Te vállalnád?
Másrészt 10-15 ezer forintból birok én a családomnak természetes immunvédelmet biztosítani!
Nálunk a Mikulás is sav. káp.-t hozott, s naponta megy idegeskedő ímél a gyereknek, hoyg mosson kezet!
Magyarországon elölt vírus van az oltásban, így teljes képtelenség, hogy fertőzzön, mivel nem tud szaporodni. Az oltásban lévő vírusoktól biztos nem fertőz. (Egyébként az amerikai oltásban is elölt vírusok vannak, csak abban nem teljes vírus. Az oroszban őszintén megmondom gőzöm sincs mi van, talán egy kis vodka :)
Más kérdés, ha egy oltott ember később valahonnan elkapja a vírust (mert ő is elkapja, csak nála tünetmentes lesz, és gyorsan leöli a szervezet), akkor rövid ideig természetesen ő is fertőzhet, mint mindenki más. De NEM az oltástól, hanem mert elkapta máshonnan a betegséget!
Nem.
Mégis mi a felelős döntés???
Az, hogy egy teszteletlen szert beadatsz magadnak, esetleg terhesen, aztán majd évek múlva mert vered a fejedet a falba, hogy mit tettél? Én nem hiszem, hogy ez lenne a felelős döntés. Egészséges ember még egy sem halt meg az új influenzába, a sima szezonálisba viszont annál több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!