H1N1. Még most sem oltattok?
Jééé, milyen érdekes, hogy most már szó sem esik erről :)
Nos, kedves oltatók, érdemes volt?:)
Nem oltattam, nagyonis elleneztem, és még élek.
Milyen érdekel hogy ilyen hirtelen eltűnt az egész...
én továbbra is várom a H1N1-et. állítólag óriási járvány volt. biztos csak engem és a családomban élőket és a szomszédokat és munkatársakat kerülte el. pedig nem vagyunk oltva.
a tavaszi nagy támadást is várjuk sok szeretettel!
Kérdező, te nagyon naiv vagy... Ugyanez a mondás az oltásra is igaz lehet, "jobb félni, mint megijedni". Mit gondolsz sima influenzában hányan haltak meg?? Többen, mint a H1N1 állítólagos járványában. Bár én egy fertőzött személlyel sem találkoztam. Érdekes. :O És hányan haltak meg az oltás miatt, amit eltitkolnak? Hmm? Mert csak az oltás utáni 1 hónapig történő eseményeket írnák az oltás számlájára, de még azokat is kimagyarázzák! Persze, ha valaki autóbaleset ért, akkor az a H1N1 volt.
Túl sok tévét nézel.
Kedves Válaszolók,
Nem is olvastam a hozzászókásokat már egy ideje de két esetet említenék.
Most szültem a babám sajnos koraszülött lett toxémia miatt. Két lánnyal voltam egy szobában mindkettő felvette a H1N1 védőoltást és pár napon belül belázasodtak, a magas és sokáig csillaíthatatlan láz méhlepényleválást kezdeményezett és meg kellett őket császározni. Egyk 28. másik 31. hétben szült. Az főorvos megmondta egyértelműen az oltóanyagtól lázasodtak be, így reagált a szervezetük és ez okozta a méhlepénylevállást.
Mindenki saját felelősségre oltasson és jól gondolja meg.
Ezekről az esetekről sajnos nem szól a hírverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!