H1N1. Még most sem oltattok?
Csak ennyire kavarnak be a hires dokik
TÁJÉKOZÓDJON A SAJTÓBÓL
Délmagyarország c.napilap ma:
Csak az oltás véd meg!
Túri Sándor professzor (csecsemő és gyermekgyógyászati szakmai kollégium elnöke is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
"Egy ilyen járvány idején nem szabad kockáztatniuk a szülőknek.
Egy éves kor alatt nem oltunk, mert a kicsik szervezete még nem képes elég ellenanyagot termelni!!!!!!!!!!!!!"
-----------------------------------------------------------------------
Azt tudnám akkor mi a ....ért oltunk 0, 2, 3, 4 hónaposan 6 féle kötelező oltást,+ kvázi kötelező pneumococcus oltást +gyilkos, aki nem olt Rota ellen, amit csak 6 hónapos korig SZABAD, és akkor az egyébb, nem kötelező, de egy év alatt javasolt oltásról még nem is beszéltünk.
EZt a fajta sajtókáoszt nem lehet, nem szabad követni. És szerintem művelni sem.
A szakma ne nyilatkozzon, hanem először keressen homogén megoldást, ha az megvan, akkor utána azt nyilatkoztassuk ki.
Ez nem a ring, ahol a boxolunk.
------------------------------------------------------------------------
Nincs egyetlen olyan írás, adás, amiben a megszólított szakértő, vagy a riporter ne kerülne saját magával, és a szakmai alapelvekkel is ellentmondásba. Én sem értem. Honnan értse egy aggódó anya?
Mindennek az is lehet az oka, hogy az irányelvek, illetve azok helyes alkalmazása ugyanolyan kaotikus, vagy lehetetlen, mint a mostanra már teljesen betekeredett, kezelésre szoruló kormányzati oltás-kommunikáció.
Meg kellene állni és gondolkodni. Csak egy-két órát gondolkodni..
Na és hányan haltak meg sima influenzába?
Többen, mint ebbe.
Akinek meg gyenge az immunrendszere ne csodálkozzon, hogy meghal.
T. 21:31-es.
Hol hallottad, láttad ezt? én minden este nézem a híreket és ez még nem hangzott el!
Ha tényleg igaz miért nem beszélnek erről? ilyen esetben tényleg megfontolható az oltás beadása, ha nincs hatása akkor minek?
1 még nem oltott anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!