18, megy a kicsinyes kötekedés :D. Ahelyett hogy elismernéd, de beszélsz itt baromságot, meg rágalmazol. Szuper, zabáld a napi 1 narancsod, és ülj le utána a monitor elé, elégedett fejjel, hogy fú, most bevittem a napi szükséges 60mg-ot. :D:D Tipikus...
Egyikőtök sem győzött meg semmilyen ellenérvel, süket dumát nyomtok.
2014. jan. 13. 11:04
22/25 anonim válasza:
Így vót ezzel a Fülig Jimmi is, mikó álomkór járványt csinát a Holló Nunusztáron: csak a súlyos betegek számára előírt ópijumadag dupláját atta ja zegésségeseknek. :-DDD
2014. jan. 13. 17:03
23/25 anonim válasza:
Szent Györgyivel kapcsolatban arról feledkezel meg,hogy Ő természetes anyagokból vonta ki az aszkorbinsavat,illetve azon keresztül fogyasztotta. A mai szintetikus,művileg előállított C vitamin nem olyan hatású,ráadásul a jó ég tudja mi van benne,illetve az előállítás során mi kerül még bele. Én inkább maradok a zöldségeknél,gyümölcsöknél. Nem szoktam C vitamint szedni,de lekopogom sok éve voltam beteg,pedig beteg emberek között dolgozom.
2014. jan. 13. 19:36
24/25 anonim válasza:
A banán iszonyú cukorforrás, hízlalhat, mint a süti. Kecske,birka,marha,malac. Persze mellé low-carb, és glutén-lektin-tej mentesség. Na, ott befigyel a vitamin és ásványi!
2014. jan. 14. 09:32
25/25 anonim válasza:
#19 és #21 és minden 60mg C vitamin/nap elhívőnek:
Az RDA megállapítást a náci orvosok alapozták meg, akik azt vizsgálták, hogy mennyi C vitamin kell ahhoz hogy a koncentrációs táborokban fogvatartottak ne kapjanak skorbutot, ne haljanak meg a hiányától.
A gyógyszerbiznisz ezt odaadta a vásárlóinak mint ajánlás. A megfogalmazásomból látható, hogy miféle célzattal tették ezt.
Az élelmiszer kiegészítőkre szükség van, de ha nem eszel valamennyire természetes ételeket, akkor nem fog tudni működni a tested, a kiegészítőt fel sem tudja dolgozni. Persze a túlzások kerülendőek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!