Ez lehet vastagbélgyulladás?
Utolsó, ne írja egetverő baromságokat!!!!
IBS a helyes neve, azaz irritábilis bélszindróma (nekem is ez van). Ábs-ről nem hallottam!
14 hónapos hasmenéssel nem küld tovább türközésre a háziorvos??? Érdekes ....
Lehet akár allergia, lehet IBS, lehet Chron, lehet bélgyulladás.
Mindenképpen javasolt a tükrözés!
12. válaszoló, én miért tehetek a te alacsony intelligencia szintedről, a te tájékozatlanságodról.. arról hogy te miről hallasz, miről nem? :)
Mégis ki vagy te nekem, és miért tartozik rám, hogy te mit tudsz az áteresztő bél szindrómáról vagy mit nem tudsz..?
Szép dolog ez a felebarát dolog, de menj már a fenébe, engem azonban kérlek ne szapuljál :)
IBS-es vagyok, nálam is így van, néha megy pl. vajas kenyértől, néha meg nem. Én étkezési naplót is vezettem, de az égvilágon semmilyen összefüggést nem találtam. Orvosok 1 évig kezeltek, jól tönkrement a gyomrom a sok gyógyszertől, aztán elegem lett és elmentem egy homeopata orvoshoz. Sokat jártam ide is, de most végre nagyon jól vagyok. Neked csak sima hasmenés van, vagy esetleg görcsöl is? Nekem rettenetes görcseim voltak, a falat kapartam kínomban.
41% köszi, hogy elküldtél a fenébe, és nem is tudtam, hogy így látatlanban meg tudod állapítani az intelligencia szintemet . . . Ez a te szegénységi bizonyítványod!
Amúgy nem ÁBS hanem ÁBSZ.
"Jaaa hogy úgy érted vérvételen meg tükrözésn látszódna a Crohn.
Jah, csak sokkal gyakoribb az enyhébb gyulladás, az ÁBSZ, a bélbolyhok sorvadása (meg ez vékonybél, azt nem is tükrözték) szóval.. nagyon oda kellene figyelni arra a kajálásra, szerintem."
ÁBSZ-nek is írtam. És nem én kezdtem beszólogatni, én csak jeleztem neheztelésemet. Máskor netán ne jelezzem?
Kérdező, írtam már amíg ilyen problémáid vannak, tarts autoimmun protokollt, óvd a bélcsatornádat az allergénektől, lektinektől.. kerüld a tejfehérjét, tejcukrot. Nem olyan bonyolult téma, az emberek nagy része kattoghatna azon, hogy mit kezdjen a hasi panaszaival. Ehelyett elég lenne csak mindenkinek gluténmentesen táplálkoznia, kerülni a tejtermékeket. Nem látom a helyzet igazi bonyolultságát, mégis mindenki (rengeteg ember) jár orvosokhoz, vizsgálatokra, gyógyszereket szednek de azt sem tudják mire. Én csak döbbenten figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!