Milyen vizsgálatokra számíthatok vastagbélgyulladás gyanújánál?
A székletminta eredménye negatív, tehát nem fertőzéses, nem vírus okozta gyulladásról lehet szó. Az háziorvos azt mondta, valószínű, hogy vastagbélgyulladásom lehet (véres-nyákos széklet, hasmenés, hasi fájdalom, hőemelkedés - a tünetek 2 hete jelen vannak).
10.01-re kaptam időpontot gasztroenterológushoz, aki majd megvizsgál.
Milyen vizsgálatokra számíthatok?
Ha valakinek van tapasztalata a vizsgálatokkal vagy a betegséggel kapcsolatban, kérem írja le a tapasztalatait.
Előre is köszönöm!
Köszönöm!
Én nem szedtem antibiotikumot így nekem attól nem lehet.
Azt altatásban csinálják ?
Ébren. Jó kis érdekes buli lesz. :)
Azért próbáld szedni ,amit írtam. Vény nélkül kapható. 1335ft nálunk.
Én úgy tudom, hogy altatásban kérhető. Vagy az korhoz kötött?
Szedek Normolyt-ot, meg Normix-ot is. De majd utána nézek annak, amit ajánlottál.
Első körben hasi ultrahang. A megvastagodott bélfal gyulladásra utal. Ha ez nem ad egyértelmű eredményt, akkor szóba jöhet a tükrözés, amit nem altatásban, hanem csak kábításban csinálnak.
Anyukámnak van ilyen problémája, őt gyógyszerrel, probiotikumokkal kezelik és gasztroenterológus javaslatára napi egy kefirt kell meginnia. Nála csak a probiotikum nem hozott eredményt.
Köszi!
Akkor a tükrözést mindenképpen bódításban csinálják? Én nagyon félek elmenni. Amúgy ahhoz nem kellenek előkészületek, tisztítókúra, stb?
Köszönöm!
Akkor amikor megyek kivizsgálásra még semmiféleképpen nem lehet tükrözés ugye? mert nem mondtak ilyeneket, hogy ne egyek, meg szedjek hashajtót.
Köszi!
Akkor megnyugodtam, hogy csak így hirtelen semmi ilyen rossz nem történhet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!