Ez lehet vastagbélgyulladás?
Úgytudom vashiány férgekre utalhat.
Ha máshogy nem megy én a helyedben csak zöldséget ennék. Némi sót is.
Paleo, AIP szerint kellene enni akkor is, ha nincsenek tüneteid.
Most arra vársz, hogy az orvosok majd valamit csinálnak veled, és akkor jobb lesz? Elmondjam erre mennyit várhatsz?
...
Az orvosok 100%-ban pont nagy ívben tesznek rá, hogy veled mi van. Mégis miért érdekelné őket, nem vagy a kutyája/macskája senkinek. Vagy magad teszel magadért (közben persze elmehetsz vizsgálatokra, amiknek nagyrészt semmi értelmük nem lesz, de hát szíved joga) de közben tegyél már magadért, mert más nem fog tenni érted :D
Még mindig nem értem az orvosodat. Vastagbélgyulladást colono-,sigmoidoscopiával,illetve szövettani vizsgálattal és széklet Weber(vér)kimutatással lehet diagnosztizálni.
Ahogy már írtam, semmi köze e tenyésztésnek és a vérvizsgálatnak ehhez. Mint ahogy pl. egy laktóz vagy glutén érzékenység okozta gyulladást,illetve magát az érzékenységet sem lehet pusztán ezekkel kimutatni. Én a helyedben elmennék másik orvoshoz!
Jaaa hogy úgy érted vérvételen meg tükrözésn látszódna a Crohn.
Jah, csak sokkal gyakoribb az enyhébb gyulladás, az ÁBSZ, a bélbolyhok sorvadása (meg ez vékonybél, azt nem is tükrözték) szóval.. nagyon oda kellene figyelni arra a kajálásra, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!