Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Orális szex vérző foginnyel...

Orális szex vérző foginnyel mennyire rizikós?

Figyelt kérdés

Altalában kicsit vérzik a foginyem, ami nem zavaró, csak annyiban érzékelem, h pl. fogmosasnal erosen rozsaszinu lesz a víz. Fogorvos szerint gyenge a foginyem, sokszor kéne fogkovet leszedetni, stb.

De aggódom, hogyha orálisan elegitek ki fiúkat(nem feltétlenül orgazmusig) akkor számomra sokkal nagyobb a rizikó, hogy elkapok valami "szépseget", mint az átlag szamara.

Persze, van az az ötlet, h kondommal oral, de komolyan, van olyan, akinek ez bejön?:/

Nem, nem vagyok monogam kapcsolatban:)

Ha van valakinek megalapozott véleménye, információja, megköszönöm.

(Persze tudok guglit használni, de a foginyproblemat meg nem kutattam meg, nem is tudom, hogy hívják, stb.)

2013. dec. 1. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
hmmm...hát eléggé rizikós,mivel vmilyen formában nyílt seb van az ínyen,ami miatt vérzik és ebben az esetben könnyebben juthatsz fertőzésekhez,mint egyéb esetekben 18/F
2013. dec. 1. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne fűnek fának bekapni a péniszét! Még akkor sem, ha nem vagy monogám típus! Inkább kérdezd meg a fogorvosod!
2013. dec. 1. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:

"akkor számomra sokkal nagyobb a rizikó, hogy elkapok valami "szépseget", mint az átlag szamara. "

Az hagyján, hogy te elkapsz, de te ugyanúgy fertőzést viszel át a pasinak a péniszére. Ugyanis ha van egy fogínygyulladásod, akkor akár baktériumok is lehetnek nagyobb számban a szájüregedben, ami által mindent átjuttatsz a nyállal a pasi péniszére.

Szóval sétálj el szépen a fogorvoshoz és rakasd rendbe a fogaidat és a fogínyedet! Mert így semmiképpen ne tedd ki se magadat, se mást a fertőzéseknek. Bár azért elgondolkodtató, hogy olyan sok fiút akarsz orálisan kényeztetni...:)

2013. dec. 1. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi probléma. Nekem van úgy hogy vérzik az ínyem és a csajom ugyan úgy lecumiz.
2013. dec. 2. 06:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolso: Heh, nnade ha a fejere csopogteted a vered, mindenfelet elkaphat toled, nem :-p

En meg nem vagyok csaj, hat bocs, ha nalam nem menne:p

------

Egyes kedves valaszolok meg ugy latom kepzelodnek: A kerdesnek bizony Nem volt resze, h "mi a velemenyetek arrol, h tobb szexualis partnerem van"...

2013. dec. 2. 19:04
 6/6 A kérdező kommentje:
erdekes: a fogorvosom szerint (30eves cukker srac) nem probléma...
2015. okt. 14. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!