Orális szex vérző foginnyel mennyire rizikós?
Altalában kicsit vérzik a foginyem, ami nem zavaró, csak annyiban érzékelem, h pl. fogmosasnal erosen rozsaszinu lesz a víz. Fogorvos szerint gyenge a foginyem, sokszor kéne fogkovet leszedetni, stb.
De aggódom, hogyha orálisan elegitek ki fiúkat(nem feltétlenül orgazmusig) akkor számomra sokkal nagyobb a rizikó, hogy elkapok valami "szépseget", mint az átlag szamara.
Persze, van az az ötlet, h kondommal oral, de komolyan, van olyan, akinek ez bejön?:/
Nem, nem vagyok monogam kapcsolatban:)
Ha van valakinek megalapozott véleménye, információja, megköszönöm.
(Persze tudok guglit használni, de a foginyproblemat meg nem kutattam meg, nem is tudom, hogy hívják, stb.)
"akkor számomra sokkal nagyobb a rizikó, hogy elkapok valami "szépseget", mint az átlag szamara. "
Az hagyján, hogy te elkapsz, de te ugyanúgy fertőzést viszel át a pasinak a péniszére. Ugyanis ha van egy fogínygyulladásod, akkor akár baktériumok is lehetnek nagyobb számban a szájüregedben, ami által mindent átjuttatsz a nyállal a pasi péniszére.
Szóval sétálj el szépen a fogorvoshoz és rakasd rendbe a fogaidat és a fogínyedet! Mert így semmiképpen ne tedd ki se magadat, se mást a fertőzéseknek. Bár azért elgondolkodtató, hogy olyan sok fiút akarsz orálisan kényeztetni...:)
Utolso: Heh, nnade ha a fejere csopogteted a vered, mindenfelet elkaphat toled, nem :-p
En meg nem vagyok csaj, hat bocs, ha nalam nem menne:p
------
Egyes kedves valaszolok meg ugy latom kepzelodnek: A kerdesnek bizony Nem volt resze, h "mi a velemenyetek arrol, h tobb szexualis partnerem van"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!