Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi az esélye a HIV-nek?...

Mennyi az esélye a HIV-nek? (orál)

Figyelt kérdés

25/F vagyok, és a lány ha max 1 percig csinálta nekem (azaz kb 2-3 le-föl)

Így kb mennyi az esélye?

Hajlamos vagyok a legrosszabbra gondolni!

#szex #HIV #AIDS? orál
2013. nov. 19. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:

van egy fontos tényező.

A nő hiv + ?

Amúgy kicsi. Ha meg nem beteg akkor konkrétan semekkora esélye nincs. Miért csak 1 percig csinálta.. ez inkább a kérdés.

2013. nov. 19. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen minek akar szexet? Még magadnak is csak gumikesztyüvel csináld.

Nem ismerjük a lányt, nem tudjuk, hogy van-e a szájában vérzö seb, van-e a bekapott részeden seb? Te vagy a lány beteg-e?

2013. nov. 19. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Szex előtt mindig fertőtlenítsd a lányt betadin oldattal!
2013. nov. 19. 16:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Jaj de vicces.

Úgy értem hogy ha a nő pozitív mondjuk. Mennyire kicsi az esélye? Azt tudtam, hogy kicsi.

Meg olvastam, hogy nyállal nem lehet, meg hogy még orálnál is kevés van aki ettől elkapta.

de mégis

2013. nov. 19. 17:21
 5/9 anonim válasza:

Ne Q-rvázz, szerezz barátnőt, de előtte csináltass vérvételt. 25 évesen ennyi eszed van csak? :D Szánalmas vagy,. :D

(Ugye? Biológia órán, csak röhögtél a szexuális témákon. Ez kellett? :D)

2013. nov. 19. 17:42
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyon jól tudom hogy terjed meg hogy nem. Csak kíváncsi vagyok, hogy így kb mennyi esélye van. Gyakran esek pánikba, nem kell egyből ledegradálni.

Nem kr vázok, csak hajlamos vagyok a zsorongásra, és a pánikra.

Szimplán érdekelne, kb mennyi az esélye. Azt tudom, hogy kicsi. De nem kell akkor félni?

Ennyit szeretnék csak megtudni. Mert most emiatt 2 napja pánikban vagyok. Pedig tudom, h nagyon kicsi az esély. De nem kell félnem akkor?

2013. nov. 19. 18:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Hm? :/
2013. nov. 20. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Félni akkor sem kellene, ha HIV+ lennél.

De egyébként attól sem kell, hogy az lehetsz, én kizártnak tartom.

2013. nov. 20. 12:06
 9/9 anonim válasza:
Nekünk anno egyszer azt mondta, egy mentalhigienes szakember a suliban, hogy "konkretan 10 liter nyalban kene fetrengened orakon keresztül hogy elkapd, de ha biztosra akarsz menni igyal is belöle." :D szoval kizart
2013. nov. 20. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!