Mennyi az esélye a HIV-nek? (orál)
25/F vagyok, és a lány ha max 1 percig csinálta nekem (azaz kb 2-3 le-föl)
Így kb mennyi az esélye?
Hajlamos vagyok a legrosszabbra gondolni!
van egy fontos tényező.
A nő hiv + ?
Amúgy kicsi. Ha meg nem beteg akkor konkrétan semekkora esélye nincs. Miért csak 1 percig csinálta.. ez inkább a kérdés.
Az ilyen minek akar szexet? Még magadnak is csak gumikesztyüvel csináld.
Nem ismerjük a lányt, nem tudjuk, hogy van-e a szájában vérzö seb, van-e a bekapott részeden seb? Te vagy a lány beteg-e?
Jaj de vicces.
Úgy értem hogy ha a nő pozitív mondjuk. Mennyire kicsi az esélye? Azt tudtam, hogy kicsi.
Meg olvastam, hogy nyállal nem lehet, meg hogy még orálnál is kevés van aki ettől elkapta.
de mégis
Ne Q-rvázz, szerezz barátnőt, de előtte csináltass vérvételt. 25 évesen ennyi eszed van csak? :D Szánalmas vagy,. :D
(Ugye? Biológia órán, csak röhögtél a szexuális témákon. Ez kellett? :D)
Nagyon jól tudom hogy terjed meg hogy nem. Csak kíváncsi vagyok, hogy így kb mennyi esélye van. Gyakran esek pánikba, nem kell egyből ledegradálni.
Nem kr vázok, csak hajlamos vagyok a zsorongásra, és a pánikra.
Szimplán érdekelne, kb mennyi az esélye. Azt tudom, hogy kicsi. De nem kell akkor félni?
Ennyit szeretnék csak megtudni. Mert most emiatt 2 napja pánikban vagyok. Pedig tudom, h nagyon kicsi az esély. De nem kell félnem akkor?
Félni akkor sem kellene, ha HIV+ lennél.
De egyébként attól sem kell, hogy az lehetsz, én kizártnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!