Mennyire vagytok biztosak abban, hogy nem vagytok HIV fertőzöttek? Mire alapozzátok?
Figyelt kérdés
Nyers, provokatív és meglepő kérdés, tudom, de jobban belegondolva honnan tudjátok, hogy tuti nincs meg a baj?
Persze logikus, hogy ha monogám kapcsolat áll fent és nem volt defektes vérátömlesztés egyik félnél sem, akkor kicsi rá az esély... Azonban nem lehet tudni, hogy a párunk előző partnere nem-e volt fertőzött, vagy tévednék?
2013. nov. 20. 19:00
1/12 anonim válasza:
Mivel 25 éve vagyunk együtt, elötte egyikünknek sem volt más kapcsolata, ezért 100%.
3/12 A kérdező kommentje:
Második kommentelő, te mivel indoklod?
2013. nov. 20. 19:10
4/12 anonim válasza:
100% hogy nem vagyok. ugyanis rákos vagyok és a hepatitistől kezdve mindenre vizsgáltak a magas májfunkcióm miatt...
5/12 A kérdező kommentje:
Ohh, értem, sajnálom... Köszi a kielégítő választ. Egyébként gyógyítható (a daganatod)?
2013. nov. 20. 19:16
6/12 anonim válasza:
Van két egeszeges gyermekem, akik terhesség alatt siman megfertozodhettek volna, ha az lennek.
Emellett az első terhessegemnel megnéztem, mivel 10eve vert kaptam egy autobeleset műtétje utan.
7/12 anonim válasza:
áh, multkor herkázás közben, mikor odaadta a tűt, miutén használta, azt mondta a haverom, hogy ne aggódjak, ő is tiszta! tuti nem vagyok az!
8/12 anonim válasza:
100 %-ban biztos vagyok benne. 3 éve vagyunk együtt, van egy 2 éves fiunk. Tavaly "picit" bekattantam az évekkel ezelőtti dolgaim miatt, és elmentem a Mária utcába AIDS tesztet csináltatni. Negatív lett. Az elmúlt 3 évben egyikünknek sem volt mással kapcsolata!
9/12 anonim válasza:
Nyáron voltam teszten. Negatív. 35/n
10/12 anonim válasza:
Elolvastam egy könyvet és teljesen megkattantam tőle. Decemberben voltam Hiv teszten, negatív.
A háziorvosom amúgy hangosan kinevetett... (nem anonimra mentem)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!