Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor mondanátok meg, hogy...

Mikor mondanátok meg, hogy HPV-fertőzöttek vagytok?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy alakuló kapcsolatban, hol lehet az a pont, amikor ezt közölni kell és lehet?

2012. ápr. 18. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Hát vszínűleg nem az első randin közölném. De mindenképpen még mindenféle nemi kapcsolat előtt, hiszen a HPV petting során is terjedhet, nem csak szex során.

Fiú vagy vagy lán? Milyen típusú HPV?

2012. ápr. 18. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
én meg úgy tudom minden második nő hpv-s
2012. ápr. 18. 19:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Nő vagyok. A HPV-t a férjemtől kaptam. Ő nem tudta, hogy van neki, én soha nem voltam még mással. Évekig hordoztam tünetmentesen, aztán egy éve körül nemiszervi szemölcsök formájában kijött:( Ezek szerencsére maguktól visszafejlődtek, viszont ezzel mostmár együtt kell élnem.

Most válok 10 év együttlét után. Egyébként is gátlásos voltam a párkapcsolatok terén. Tartok tőle, hogy emiatt nem is nagyon akarok majd ismerkedni. Nekem sem kellene egy ilyen nő...:S

2012. ápr. 18. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

A HPV-neksok fajtája van.

Ami karfiolszemölcsök formájában jelentkezik nincs sok embernek.

és valóban korrekt dolog megmondani. HIszen a férfin is kijöhet, illetve továbbadhatja.

2012. ápr. 18. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Elég sok ember szenved HPV fertőzésben, nem hiszem, hogy vmi mutánsnak kellene érezned magad emiatt.

A szemölcsöt okozó típusok legalább nem okoznak rákot:) Persze kellemetlen, az tuti. Viszont sok ember alapból simán legyőzi a fertőzést, nem lesznek tünetei. Így ha a következő párod elkapja, nem biztos, hogy neki is gondot okoz.

2012. ápr. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!