Mikor mondanátok meg, hogy HPV-fertőzöttek vagytok?
Hát vszínűleg nem az első randin közölném. De mindenképpen még mindenféle nemi kapcsolat előtt, hiszen a HPV petting során is terjedhet, nem csak szex során.
Fiú vagy vagy lán? Milyen típusú HPV?
Nő vagyok. A HPV-t a férjemtől kaptam. Ő nem tudta, hogy van neki, én soha nem voltam még mással. Évekig hordoztam tünetmentesen, aztán egy éve körül nemiszervi szemölcsök formájában kijött:( Ezek szerencsére maguktól visszafejlődtek, viszont ezzel mostmár együtt kell élnem.
Most válok 10 év együttlét után. Egyébként is gátlásos voltam a párkapcsolatok terén. Tartok tőle, hogy emiatt nem is nagyon akarok majd ismerkedni. Nekem sem kellene egy ilyen nő...:S
A HPV-neksok fajtája van.
Ami karfiolszemölcsök formájában jelentkezik nincs sok embernek.
és valóban korrekt dolog megmondani. HIszen a férfin is kijöhet, illetve továbbadhatja.
Elég sok ember szenved HPV fertőzésben, nem hiszem, hogy vmi mutánsnak kellene érezned magad emiatt.
A szemölcsöt okozó típusok legalább nem okoznak rákot:) Persze kellemetlen, az tuti. Viszont sok ember alapból simán legyőzi a fertőzést, nem lesznek tünetei. Így ha a következő párod elkapja, nem biztos, hogy neki is gondot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!