Ma megkapom a h1n1 elleni védőoltást. Válaszolnátok kérlek nekem? Kicsit tartok tőle (kérdés lent)
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és anya kötelező alapon be adatja nekem, mondta, hogy még nem vagyok nagykorú ezért akár tetszik akár nem megkapom(ahogy már ő is megkapta). Az elmúlt fél órában utánanéztem ennek itt is, hogy ne csak a tvből halljak róla.Annyi minden olvastam,kezdve attól, hogy majd nem lehet gyerekem , egészen addig, hogy csippet tartalmaz amivel később megölhetnek. Az utóbbit persze teljesen baromságnak tartom, de az elsőt pl nem. Gyerek vagyok, félek tőle(oltástol), és anya midneképpen beadatja nekem. Sírás kerülget, mert mind a média, mind az itteni kérdésekre adott válasz megijeszt. És nem tudok mit tenni. Akár tetszik akár nem, megkapom! a kérdésem: Jogos ennyire a félelmem?2009. nov. 5. 10:32
21/21 anonim válasza:
Én idéztem Lenletiről, és gépeltem, mert nem tudtam bemásolni. Jó van néhány elgépelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!