Mit tehetnék? Nem bírom, nagyon fáj.
Szerda éjjel kezdődött nagyon fájt a torkom nappalra be is lázasodtam. A torkomra szerdán nem szedtem semmit, mert már krónikus mandulagyulladásom van, 3hete volt egy tüszős mandulagyulladásom és mondták a fül-orr gégészeten h akármikor fájhat nem tudok ellene mit tenni, hiába szopogatnék akár mit is rá. Szerdán elmentünk az orvosomhoz(kiderült h megint tüszős mandulagyulladásom van) kaptam antibiotikumot, ma van a második napja h szedem meg mellé kataflánt meg algopyrint mert estére mindig 38fölé megy a lázam nappal meg mint most is 37:5.
CSak folyadékot "eszem" teát iszom meg húslevest, de a teától már hánynom kell a hús leves meg nem jóízű számomra meg a baracklé sem meg csipi is a torkomat, most vizet iszom. Éhes nem vagyok. De annyira fáj a torkom a nyirokcsomóim nagyon fel vannak dagadva a jobb oldalt nagyon durván, a gyógyszereket is nagyon nehezen veszem be, most is nagyon hányingerem van és nyelni kb nem is bírok állandóan köpködök beszélni se bírok. Mit tehetnék h ne fájjon ennyire? Nem bírom már :( Kegyetlen. köszönöm előre is a válaszokat. 16/L
Használd a Cataflamot, azt a fájdalomra kaptad nem a lázra.!!!!!
Lázra Algopyrin való. S egyél olyat amit kívánsz.
őszintén? túlsokmindent nmtudsz csinálni, minthogy várod h meggyógyulj. ha szeded a fájdalomcsillapítókat, de nem segítenek, akkor túlsok mindent nem tehetsz.
még 1-2 nap és jobban leszel. aludj sokat.
Szia.
Teljesen meg tudlak érteni én is sokat szenvedek a manduláim miatt, nagyon kell vigyáznom rájuk. Én az antibiotikumot és az algopyrint mindig injekció formájában kapom ami nagyon gyorsan hat, már az első után lehet érezni a hatását. Ha legközelebb lesz ilyen injekciót kérj, gyorsabban elmúlik mintha gyógyszert szednél. Teázz sokat mézzel és citrommal, tegyél vizes borogatást a torkodra, egyél sok C-vitamint, igyál grapfruit cseppeket, és természetesen szedd a felírt gyógyszereket. De sztem ha ilyen sűrűn gyullad be akkor ideje lenne elgondolkodnod a kivételen, mert később jobban fogsz vele szenvedni. 24/L
Szerintem szegyél Coldrexet vagy Neocitránt.
Nekem is ilyen panaszaim voltak nemrég, és kiderült, hogy vírusos torokgyulladás és nyirokcsomógyulladásom van egyszerre.
Jobbulást. :)
most ne nézzen senki hülyének :)
de nekem is volt ilyen volt mikor 2 hónapig itthon kellett iennel maradnom ráadásul suli idő alatt :S
nem tudom h ez a tüszös mandulagyulladássaal jár-e együtt de nekem ien fehér is volt ott a torkom és azt mondta nekem a doki h egyek sokszor műzlit mert az lekaparja róla azt a fehér gennyszerűt és akkor utána a gyulladás is lemegy :)
ettem 2-3 napig a műzlit utána már nem fájt a torkom és max 1 hét múlva már rendbe is vtam :)
bár az nem túl kellemes mikor eszed a műzlit mert nagyon kaparja a torkod, én is nagyon megszenvedtem vele de megérte :)
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!