Én ezt már nem bírom tovább! Mit tehetnék?
szia! pedig muszáj lesz, ha csak nem szedsz fogamzásgátlót. én most voltam íratni, 15 éve 8 napos a menszim, nagyon erős, állandó vérszegénységem van miatta.
A gyógyszer lecsökkenti 5 napra állítólag. Még nem próbáltam ki.
Mi bajod van a tamponnal?
Eleinte én is féltem,nehogy beszakadjon a cérna, de ma már nagyon biztonságos tampikat gyártanak! Még a legolcsóbb is meglepően szuper!! Biztos ami biztos alapon azért "tépő próbát" szoktam csinálni,amit az útmutató is ír,és eddig még nem volt gond. Egyik volt osztálytársnőmnek 8 naposak voltak. Barátnőm végig gőrcsöl... szóval...?
13 éves vagyok én is:9 nekem 5 napig tart, és ebből 2 nap az amikor nagyon sok, és akkor többször cserélem a tampont, mert hamarabb megtelik. amúgy mi a bajod a tamponnal?? :) én először féltem, meg minden, de aztán felcsúszott és kész:) nem is érzem h ott van, bár a bizt. kedvéért tisztasági is tettem be.amúgy az első nekem is 6 napig tartott, bár az utolsó napokban csökkent a vérzés.
Állítólag kevesebb lesz majd neked, mivel nekem is az lett:) amúgy sokan mondják h mini t-t kell használni elsőként, hát én normállal kezdtem.. na m1:) sztem próbáld ki a tampont:)
"minek írtok ide,ha csak kötekedni tudtok"
Bocsi,de csak a 2. válaszadó volt ilyen bunkó!
Amúgy nem olyan rosz az,csak feldugod,és nem is érzed,csak amikor már tele van. Ha mégis kipróbálnád,akkor a minivel kezd.
Én 16évesen próbáltam először,és kellemesen cslódtam. Gondold át,nyugodtan.
Ja,és ne arra gondolj,hogy "jajj atyám,ezt itt most fel kell dugnom" hanem arra,hogy már nem lesz olyan gáz,nem lesz menstruációs szagod, szabadabban mozoghatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!