Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Már elegem van. Mit tegyek?

Már elegem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már elszedtem 2 doboz antibiotikumot,a torkom picit fáj de nem az a veszes ha beteg vagyok a fejemet nem hagyje ugymond beken azert kell az antibiotikum.Minden nyaron van egy ilyen megfazasos dolgom de ilyenkor gyenge vagyok ennii hetekig alig birok. Most az orrombol beszelek iszonyatosan .Alig birok beszelni ejszaka izzadok eves jobb de etvagyam meg most sem jo. Orrom hiaba fujom semmi nem jon belole orrcsptol sem. Mandulaim nincsenek. Mit tegyek?Mindjart suli.18l
2013. aug. 24. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha esetleg vettek volna mintát az orrgaratodból, és a torkodból, annak két-három nap meglenne az eredménye, és kórokozó baktérium esetén célzott antibiotikummal kezelhetnének és nem csak vaktába, ami lehet, hogy nem is jó. Háziorvossal konzultáld meg a dolgot, lehet, hogy ő is meg tudja csinálni, vagy elküld valami fül-orr-gégészeti szakrendelésre. Csak két steril vattás pálcikával beletörölnek az orrodba és a torkodba, nem nagy dolog. Erősíteni kéne az immunrendszered, multivitaminnal, probiotikummal kúraszerűen.
2013. aug. 24. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen a válaszod!:)
2013. aug. 24. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Lenkei vitamint javaslok. Drága a gyógyszertári vackokhoz képest, de az legalább ér is valamit.
2013. szept. 3. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!