Már annyira elegem van. Mit csináljak hogy végre meggyógyuljak és lemenjen a láz?
Figyelt kérdés
Napok óta nagyon fáj a torkom. Rohamokban jön a köhögés. A lázam is magas. A legmagasabb eddig 39,6 volt. Szedek lázcsillapítót de csak ideig-óráig hat :S.2011. jún. 11. 18:10
1/7 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz. Valószínű egy 7-10 napos antibiotikum kúra segíteni fog. Amúgy nekem 5 hete mandulagyulladásom van... 34ezer ment el eddig gyógyszerre...
2/7 A kérdező kommentje:
uramisten az rengeteg..az a baj hogy nekem hamar meg kellene gyógyulnom mert közeledik az érettségi..szuper lesz így..
2011. jún. 11. 18:15
3/7 anonim válasza:
Két hét alatt meggyógyulsz szerintem.
Eddig mit kaptál?
Erre valószínűleg kell antibiotikum; biztos van ott baci (is).
4/7 A kérdező kommentje:
két hét? jó is lenne..szerdán megyek érettségire
kaptam antibiotikumot de nálam az sosem hatott :D
2011. jún. 12. 08:45
5/7 anonim válasza:
Ja, szerdán? :(
Csak mert nálunk majd' két hét van még az érettségikig, az vezetett félre.
Nem hatott az antibiotikum?
Minden esetre nagyon bízz a gyógyulásban, és pihenj sokat (már amennyit a tanulás enged).
6/7 A kérdező kommentje:
igen már itt is olvastam sok kérdésnél hogy 2 hét múlva lesz néhány embernek, fogalmam sincs nekünk miért kell ilyen hamar...
amúgy igen az antibiotikum semmit sem ért, most olyan dolgokat eszem iszom amiket nagymamám javasol :D azok hátha többet érnek
2011. jún. 12. 19:01
7/7 anonim válasza:
De nagyon fontos, hogy bízz abban, hogy rendbejössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!