Valaki írjon valami erős immunerősitő módszert vagy valamit? Mert minden 2. héten meg vagyok fázva és már elegem van belőle. De tényleg 2 hetente megfázom
pl. Ribomunyl [link]
A Ribomunyl baktérium részecskékből áll. Kiújuló fül-, orr-, gégészeti és légúti fertőzések megelőzésére ajánlott gyermekeknek és felnőtteknek.
Egy orvosi válasz ezzel kapcsolatban:
Orvos válaszol találatok
Keresőszó:
Összes találat: 1 db
Immunerősítő gyógyszerMegválaszolva: 2010. december 7.
Szakértő neve: dr. Székely Gábor
A kérdés szakterületi besorolása: Allergológia és klinikai immunológia, Fül-orr-gégegyógyászat
Témakörök: fül-orr-gégészeti betegségek, fertőző betegség
TISZTELT DR ÚR!
AZ LENNE A KÉRDÉSEM HOGY RYBOMUNIL ERŐSÍTŐT SZED A 6 ÉVES KISLÁNYOM.
EZZEL EGYÜTT LEHET SZEDNI ANTIBIOTIKUMOT VAGY KÖPTETŐKET VAGY ESETLEG VITAMINT?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT!
A Ribomunyl gyakorlatilag kórokozó-baktérium frakciókat tartalmaz, mely terápiának a célja valóban az immunrendszer stimulálása, tehát erősítése bizonyos fertőzések ellen, főként fül-orr-gégészeti betegségek esetén, ill. azok megelőzésére alkalmazható. A lényeg itt a megelőzésen van.
Az említett antibiotikumokkal, köptetőkkel, vitaminokkal nem ad gyógyszerkölcsönhatást, tehát szükség esetén együtt is adható.
A betegtájékoztatóban is nyilván leírt veszély az lehet, hogy asztmás gyermeknél (pont az immunerősítő hatás miatt) esetleg asztmarohamot provokálhat maga a Ribomunyl.
Adása mellett csekély a mellékhatások veszélye is, bőrallergia, esetleg hasi fájdalom fordulhat elő.
Jó egészséget kívánunk!
üdvözlettel:
negyedik valaszolo
Amint a masodik is irta kifelejtettem a mezet.Mivel nem gyogyszert kertel immunerösitöt,ezeket soroltam fel.Ha betartod hamar rendbe jössz,es nem kell gyogyszer,persze ha az orvos kiirta,az mellett mezet,gyümölcsöt ehetsz,a magas c vitamin pedig jo gyulladascsökkentö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!