Mi bajom lehet? Hőguta vagy fertőzés?
Figyelt kérdés
Egy kollégiumban vagyok, reggel és délután vannak a foci edzéseim, tegnap előtt nagyon meleg volt, és sokáig is tartott az edzés. Tegnap reggeli edzés előtt hasmenésem volt, kába voltam, nem tudtam koncentrálni, edzésen öklendeztem, majd pár órára rá felment a lázam 39,2 fokra. Azonnal dokihoz mentem, aztmondta h elkaphattam egy fertőzést, és valószínűleg a nap is megütött. Aztmondta h pihenjem ki, aludjak, majd másnap menjek haza,azaz ma. De egész éjjel hasmenésem volt, pedig tegnap reggel óta nem ettem, mert nem megy le a torkomon az étel. Nem bírom benntartani, nagyon folyékony, és hajnalba kb 5-6x is kikellett mennem, tegnap óta megittam 3 liter ásványvizet. Valakivel történt már ilyen ? Normafloret szedek napi 2x1-et de nem javultam semmit, a lázam lement , de hányingerem van és hasmenésem folyamatosan :S2013. júl. 25. 08:58
1/3 anonim válasza:
Akármit mondunk mi itt neked, tulajdonképpen mindegy. Ha fertőzés, ha napszúrás ugyanúgy pihenned kell, bő folyadék stb. amit a doki már elmondott. Az jó hír, hogy már nem vagy lázas, a hányinger-hasmenés páros is el fog múlni, de ha úgy érzed, hogy rosszabbul vagy, menj vissza a dokihoz.
2/3 anonim válasza:
Most van ilyen vírus. mi is benne voltunk, barátomnak ugyanezek voltak a tünetek, szerencsére én egy kis hasmenéssel megúsztam.
2-3 nap alatt el fog múlni.
Jobbulást!
3/3 anonim válasza:
Hasonló a helyzet nálam. 3 napja átmentem haveromhoz medencésbulira szerintem hőgutát kaptam vagy nemtudom már ott hánytam és ez vidéken volt, vonatoztam haza mikor megérkezett a vonat az állomáson is hánytam. hazaértem alig éltem 39°os lázam volt másnap reggel 38° és egésznap csikart a hasam este jött rám a hasmenés. Aztán tegnap lement a lázam de egésznap fostam vettem be széntablettákat semmit nem használt. Ma reggel úgytűnt kicsit jobb, de nem mert kb 11 órától újra elkezdődött a hasmenés és mostis tart épp xD. A legzavaróbb a foylamatos hascsikarás... van hogy órákig nem kell fosnom de akkoris rohadtul fáj a hasam. Tehát nemcsak te vagy iylen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!