Pár napja gyenge vagyok, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Az egész szerda délután kezdődött munka közben. Elkezdtem legyengülni, furán éreztem magam, olyan volt, mint amikor érzem, hogy hogy másnapra beteg leszek, biztos volt már veletek is ilyen. Csak hogy nem tüsszögök, nem köhögök, nem volt lázam, csak a torkom fájt egy kicsit. De semmi komoly nem volt, csak annyi, hogy legyengültem, émelyegtem, fájtak a végtagjaim, stb. Lehetséges, hogy a torkom gyulladt be kicsit? Vagy netán valami gyenge vírust szedtem össze meló közben? Étvágyam is volt, szar nem tudom mi lehetett. Ha valaki beteg, az lázzal jár nem? Amúgy ma már sokkal jobban vagyok, mint az elmúlt napokban. :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 13. 09:04
1/2 A kérdező kommentje:
sz@r-->szal (szóval)
2013. júl. 13. 09:05
2/2 anonim válasza:
Van most egy torokgyulladásos vírus, ami hasonló tünetekkel jár, de neked úgy látszik nem jött elő nagyon erősen, nekem ugyanezek a tüneteim voltak, de egy napig magas lázam volt és most náthás vagyok és még köhögök, talán erősebb az immunrendszered és gyorsabban, láz nélkül is lekűzdötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!