Ízületi gyulladás. Mit tegyek? Megkeseríti az életem.
2 hónapja a bal térdemmel kezdődött.
Egyik napról a másikra nem bírtam ráállni. 3hétig fájt.Kenegettem elmúlt.
Rá egy hétre ugyanez a szitu a csípőmmel jobb oldalt.
4.hete fáj és 4 napja már a derekam és a hátam is fáj.
Csípőmmel ,térdemmel voltam orvosnál, cataflamot irt fel.
A hátammal és derekammal még nem mert várjuk a vérvétel eredményét (szerda) .
Mozgás ,ülés , nagyon nehezen megy, pedig kell mert a 6 éves kisfiamat el kell látnom.
Ráadásul 2hét múlva műtik lakóhelyünktől 80km-re és valami hatásos segítség kéne ,hogy picit legalább enyhüljenek a panaszaim, mert nehéz napok elé nézünk .
26/N
Ezeknek a teáknak nincs mellékhatásuk? semmi allergiás reakció ?
Akár még gyerekek is ihatják?
Ezeket megkérdem majd Gyuri bácsitól is , de addig hátha kapok tőled választ :)
Értem...lehet érdemes csináltatni egy allergia tesztet előtte mert nem tudom mire vagyok az és mire nem .
Köszönöm szépen :)
A paleo táplálkozást krónikus gyulladásos betegségek gyógyítására használják.
Erről nem írtak előttem?
A húst teljesen szüntesd meg az étrendedből,de halat,tojást ehetsz,az ismerősömnek a köszvénye teljesen elmúlt ezután,pedig az orvosok azt elmulasztani nem tudják.
Nekem egyébként más nagyon komoly (nem tudták gyógyítani) bajom múlt el ettől az átállástól.
Szedjél csonterősítő Tovitát(tojáshéjproból van készítve),ami különösen tartalmazza azokat az ásványi anyagokat,amik kellenek.
Nekem például különösen fontos a munkámból kifolyólag,mint masszőr,hogy ne legyenek ízületi gondjaim,ebből kifolyólag tudom és megtapasztaltam,hogy szükségem van arra,hogy magokat egyek,igyekszem legalább 3 naponta,de inkább 2 naponta sok mogyorót enni,mert a magvak tartalmazzák az Ízületekre jó anyagokat.Én mondom ha 1 hetet kihagyok már érzik a kezeim.
Szóval.. gyulladáscsökkentő táplálkozás.
Hogy hús vagy tojás, az mindegy egyformán jól. Ha valakinél valamiért egy adott húsféle bármilyen problémát okoz, akkor nyilván azt nem eszi. Illetve ugyan ez a tojással.
Általában gyulladásokat az áteresztő bél és az azon átkerülő ilyen-olyan fehérjék okoznak. Inkább glikoproteinek. Na ilyenek vannak a búzában, burgonyában, hüvelyes zöldségekben. Ezek okozzák a bélkárosodást is. A tejtermékekben is vannak olyan fehérjék, amelyek gyulladást okozhatnak.
És igen, ez általában segít, persze lehet kombinálni olyan ötletekkel, hogy nem húst eszel hanem tojást.. ki kell próbálni több mindent, a paleónak tudományos háttere van, így nem csak 1-1 ember heppje hogy próbáld ki hátha jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!