Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ízületi gyulladás. Mit tegyek?...

Ízületi gyulladás. Mit tegyek? Megkeseríti az életem.

Figyelt kérdés

2 hónapja a bal térdemmel kezdődött.

Egyik napról a másikra nem bírtam ráállni. 3hétig fájt.Kenegettem elmúlt.

Rá egy hétre ugyanez a szitu a csípőmmel jobb oldalt.

4.hete fáj és 4 napja már a derekam és a hátam is fáj.

Csípőmmel ,térdemmel voltam orvosnál, cataflamot irt fel.

A hátammal és derekammal még nem mert várjuk a vérvétel eredményét (szerda) .

Mozgás ,ülés , nagyon nehezen megy, pedig kell mert a 6 éves kisfiamat el kell látnom.

Ráadásul 2hét múlva műtik lakóhelyünktől 80km-re és valami hatásos segítség kéne ,hogy picit legalább enyhüljenek a panaszaim, mert nehéz napok elé nézünk .

26/N

2013. máj. 27. 08:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

"Anyukám is a fekete nadálytőt használja, de krémet csinál belőle. "

Igen, így már hatékony lehet, ha a krémet magad készíted el otthon. :)

2013. máj. 27. 09:17
 12/30 anonim ***** válasza:

"A növény levelét hol lehet beszerezni?"

Nálunk az ártérben töménytelen mennyiségben terem, mocsaras vizenyős területeket kedvel és árnyékot. Én hoztam haza és ültettem a kertben két tövet.

"Azt is olvastam ,hogy vigyázni kell vele mert ártalmas is lehet."

Kizárólag belsőleg, ha elfogyasztod károsíthatja a májat néhány toxikus hatóanyaga miatt. Külsőleg borogatásként, krémként SEMMILYEN KÁROS MELLÉKHATÁSA NINCS!

2013. máj. 27. 09:21
 13/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Nem szedek fájdalom csillapítót, max ritkán fejfájásra.

Tudom, hogy csak átmeneti megoldás, ezért is nem szedem.

Így érzem ,hol fáj és tudom,hogy pihennem kell.

De már pihenek 2hónapja :(

2013. máj. 27. 09:22
 14/30 A kérdező kommentje:

Gyógynövény boltba nem is kapható?

Itt a panelvárosba biztos nem terem sehol :/

Köszönöm a választ, akkor nyugodtan merem használni

2013. máj. 27. 09:23
 15/30 anonim ***** válasza:
5. vagyok...Szóval ezzel a gyuri bácsival mindenképp vedd fel a kapcsolatot, ha másért nem hát tanácsért, én miskolci vagyok ő Bükkszentkereszti szóval tőlünk nincs annyira messze, de mi is csak ritkán tudunk felmenni hozzá. Mi is csak gyógynövényesbe tudunk menni. Szóval ott biztos hogy meg tudod venni ezt a fekete nadálytőt, de mindenképpen le kell darálni a krémhez, hogy hatásosabb legyen!!!
2013. máj. 27. 09:31
 16/30 A kérdező kommentje:

Felvettem vele a kapcsolatot, írtam neki emailt.

Mi most fejér megyében lakunk, de én is Borsodi vagyok párom Heves megyei , szoktunk haza járni, így tuti belefér a Bükkszentkereszt :)

Köszönöm,sokat segítettél.

2013. máj. 27. 09:34
 17/30 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :) gyógyulást kívánok! Egyébként én iszogatom az ilyen általánosabb gyógyteáit és nem is tudom mikor voltam utoljára beteg. Egyidős vagyok veled és meg is lepődtem, hogy ilyen fiatalon ilyen fájdalmaid vannak. Remélem, hogy segít majd rajtad!
2013. máj. 27. 09:39
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Nézegetem az oldalát, nagyon jó.

Általános teák? mint pl ? Mi az amit iszol ? :)

Én is meglepődtem , mikor éreztem a tüneteket és annyira kiborultam, hogy éjszakánként sírtam, hogy nem lehetek beteg hisz a kisfiamnak szüksége van rám.

jaj most megkönnyeztem :(

2013. máj. 27. 09:46
 19/30 anonim ***** válasza:
Csalánteát szoktam, ez nagyon jó méregtelenítő, meg csipkebogyó teát ebbe rengeteg C vitamin van. Szoktam még citromfüvet, kakukkfüvet, nagy ritkán diólevél teát. Persze nem iszom minden nap, heti 3-4x váltogatom, vagy úgy szoktam hogy keverek pl 2-3 teát tetszés szerint:) De biztos van még többféle, én ezeket iszom, szerintem még lehet válogatni :)
2013. máj. 27. 09:55
 20/30 anonim ***** válasza:
Ja és nem ízesítem semmivel csak gyorsan leküldöm mert így hatásosabb. Úgy tudom ,ha beízesíted akkor nem sokat ér. Vagy még igazi citromot facsarok bele, de cukrot semmiképp.
2013. máj. 27. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!