Ízületi gyulladás. Mit tegyek? Megkeseríti az életem.
2 hónapja a bal térdemmel kezdődött.
Egyik napról a másikra nem bírtam ráállni. 3hétig fájt.Kenegettem elmúlt.
Rá egy hétre ugyanez a szitu a csípőmmel jobb oldalt.
4.hete fáj és 4 napja már a derekam és a hátam is fáj.
Csípőmmel ,térdemmel voltam orvosnál, cataflamot irt fel.
A hátammal és derekammal még nem mert várjuk a vérvétel eredményét (szerda) .
Mozgás ,ülés , nagyon nehezen megy, pedig kell mert a 6 éves kisfiamat el kell látnom.
Ráadásul 2hét múlva műtik lakóhelyünktől 80km-re és valami hatásos segítség kéne ,hogy picit legalább enyhüljenek a panaszaim, mert nehéz napok elé nézünk .
26/N
"Csípőmmel ,térdemmel voltam orvosnál, cataflamot irt fel. "
Ez nem volt jó ötlet. Sem az orvos részéről, hogy Cataflamot írt fel, sem a te részedről, hogy egyáltalán elmentél. Izületi problémákra sohase szedj fájdalomcsillapítót mert súlyosbítják a bajt.
Nem szedem a cataflamot! Azért megyek orvoshoz mert arra van szükségem,hogy valaki segítsen.
Most antibiotikumot szedek mert felfáztam e mellé.
Semmit nem szedek a fájdalomra ,csak kenem Fekete Nadálytő krémmel.
Köszi Első válaszoló.
Igen ezt használom , és ideig óráig jó.
Köszönöm a válaszod, nem nem ismerem..de felveszem vele a kapcsolatot.
Tudom ,sajnos ilyenek az orvosok ,nálunk meg főleg :(
A növény levelét hol lehet beszerezni?
Azt is olvastam ,hogy vigyázni kell vele mert ártalmas is lehet.
"Nem szedem a cataflamot! Azért megyek orvoshoz mert arra van szükségem,hogy valaki segítsen. "
Azért leírom, miért nem jó ez. Van egy izületi problémád amire a fájdalom figyelmeztet, hogy ne erőltesd, mert ott baj van. Ha az orvos fájdalomcsillapítót ír fel és a beteg szedi, a fájdalmat nem érzékeli, ezek a szerek semmi mást nem tesznek csak a fájdalom útját vágják el az idegpályán, maga a baj megmarad. Ekkor a beteg nem, vagy csak kevésbé érzékeli a fájdalmat és újra "túlhasználja" az izületet, mely meggátolja annak gyógyulását, mivel annak pihenésre lenne szüksége.
Hidd el segítő szándékkal és nem rosszindulatból írom, hogy ilyesmit nem szabad rá szedni. Az orvosod eléggé butácska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!