Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ízületi gyulladás?

Ízületi gyulladás?

Figyelt kérdés

Olvastam erről a baktériumos ízületi fertőzésről. Pár hónapja elkezdett fájni a vállam nagyon! Kenegettem elmúlt, de aztán visszajött enyhébben, és terjed, már a csípőmben is érzem, a másik vállamban is, és egyik lábujjamnál!

Viszont nincs beduzzadva, bepirosodva, de nem tudom már hogy tartani a karom.

Lehet, hogy ez mégis ez a fertőzés? Van ennek enyhébb lefolyása?

2013. ápr. 21. 09:45
 1/3 anonim válasza:
Szerintem csak vegyelbe jo sok calciumot es jo sok magneziumot. Mindeketto felelos az izuleti fajdalmakert. Ha van egy konkret hely ahol nagyon faj egy nagyon hatasos fajdalom csillapito az etkezesi zselatin. megfozod hagyod kihulni de meg folyekony allapotaban a fajo feluletre kened jo vastagon es szigoruan 45 percig rajta hagyod. ha teljesen beszivodott akkor ismeteld meg addig amig mar nem szivja be. Nekem bevalt amikor a bokam fajt ketszer kellett bekennem azota jobb mint valaha. Jah es meg egy dolog. Ne gondolj mindig a legrosszabbra mert a nagy dolgok mindig fejben dolnek el, vagyis ha arra rugozol, hogy virusos fertozesed van akkor meg ha nincs is elobb utobb majd lesz. szoval csak optimistan, es szedj sok sok vitamint C,E,B stb es sok sok Calcium es magnezium, kb 500-500mg naponta. Remelem hamarosan jobban leszel!
2013. ápr. 27. 00:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! :)

Velem az a baj, hogy éppen nem rugózok rá..sőt! Szerintem nincs is semmi bajom..de már ott tartok, hogy kénytelen vagyok észrevenni, hogy talán mégis.. :D

Megpróbálom a vitaminokat, meg Flector géllel kenem, hátha..

2013. ápr. 28. 11:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyógyszerész vagyok de nem gyógyszert ajánlok. Sok betegeknek bejött a krill olaj, akiknek 2 hét elteltével csökkentek a panaszaik. Kizáró tényező ha valaki allergiás a tenger gyümölcseire!Küldj privát e-mail címet és segítek. Itthon egy cég van / Norvég/ akinek igazán tiszta krill olaja van!

Évi

2013. máj. 11. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!