Nőgyógyászati vizsgálat kötőhártya gyulladás gyanúja miatt? Megtagadtam. Ciki?
Szerda óta ég a szemem, majd péntek este bedurrant: vörös, égő, viszket. Ma elmentem az ügyeletre, mert már nem bírtam tovább.
Itt döbbentem le, amikor mondja az orvos, hogy ő végezne egy nőgyógyászati vizsgálatot, hogy kizárja, nem attól van-e? Mondtam neki, hogy jelenleg NEM élek aktív nemi életet, stb. így azt a részt hagyjuk ki.
Erre még gúnyolódott, hogy de én honnan tudhatom, hogy annak ellenére nem onnan indult ki a gyulladás?
Na, ezután fogtam magam, és elköszöntem.
Most tényleg, én vagyok ennyire hülye, ahogy mondják, stb. mert egy idegen férfi előtt, akihez szemproblémával mentem, hirtelen nőgyógyászati vizsgálatot akar végezni (van olyan irányú végzettsége is, de nem ő az orvosom), amit én megtagadtam?
Az eszem megáll.
Keresd fel a saját nőgyógyászod, mond el hogy kötőhártya gyulladásod volt. Chlamydia okozhat mindkettőt.
Nem baj, hogy megtagadtad csak lépj tovább,mert akár igaza is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!