Mit jelent az hogy nagyon sok a fehérvérsejtem?
Figyelt kérdés
Mitől van ez?2013. máj. 14. 18:10
11/15 anonim 

válasza:

Még annyi, hogy egy darabnak sem kellene a vizeletedben lennie! 5-ös érték felett nem jó már.
12/15 A kérdező kommentje:
Hú nem gondoltam hogy ilyen komoly... mert tünet alig van. És mi az a probiotikum azt muszáj mellé szednem?
2013. máj. 15. 16:47
13/15 A kérdező kommentje:
Biztonság kedvéért megnéztem megint a papírt és tényleg annyi, 1008. Mondjuk a a gyermekorvos kicsit le is döbbent sokáig gondolkodott hogy mit írjon fel.
2013. máj. 15. 16:49
14/15 anonim 

válasza:

Ilyen esetekben a labor többször is megismétli a mérést. Tényleg komoly, ha ennyi a vizelet leukocytád.
Visszarendelt konotrollra is, ugye? Nekem a vizelet amilázommal voltak gondok, de megoldódott magától.
Nem muszály szedned az probiotikumot. Csak erősen javaslom, mert az antibiotikum kúra kicsit megviseli a szervezeted. Bár szerintem ez egy kúraszerű alkalmazás lesz, nem sokáig fog tartani, de komoly károkat is okozhat.
15/15 A kérdező kommentje:
Igen, jövőhét pénteken kell mennem vissza és a vizsgálat hétfőn volt. Igazából már érzek javulást teljesen jól érzem magam már nem is csíp de azt mondta hogy a két dobozzal el kell szednem
2013. máj. 15. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!