Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen okai lehetnek ha...

Milyen okai lehetnek ha alacsony a fehérvérsejtem?

Figyelt kérdés
4.00-10.00 között normális,nekem pedig 2.85. Nagyon aggodom. Egy orvos azt mondta,hogy lehet nagy probléma jele is.Testvérem most halt meg 33 évesen hasnyálmirigy-rákban,ezért is félek most jobban a betegségektől.Holnap megyek megnézetni megint,remélem feljebb ment. De addig segítsetek kérlek!!!!Milyen okai lehetnek még ennek?? Gyógyszert nem szedek. Köszönöm előre is válaszotokat.
2009. ápr. 14. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Millió oka lehet, ezek legtöbbje triviális, veszélytelen állapot, leggyakrabban valamilyen fertőzés következménye lehet. Egy biztos: hasnyálmirigyrák nem okoz leukopeniát.
2009. ápr. 14. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként 2,85 még nem vészes! Tényleg relax!
2009. ápr. 14. 20:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Na,ma megismételtük a vérvételt. Már normalizálódott az érték,4,88 :) Köszönöm a bíztatást!!
2009. ápr. 15. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb fertőzéseknél is csökkenhet jelentősen a fehérvérsejtszám ! No para
2009. máj. 13. 23:00
 5/5 anonim válasza:
Nekem magas:P 11.00
2010. máj. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!