Mit jelent az hogy nagyon sok a fehérvérsejtem?
Figyelt kérdés
Mitől van ez?2013. máj. 14. 18:10
2/15 anonim 

válasza:

jó lenne tudni, hogy mennyi.
megírod?
3/15 anonim 

válasza:

Általában vírusfertőzéstől szokott magasabb lenni. De más oka is lehet. Orvoshoz nem mégy vele?
5/15 anonim 

válasza:

Utolsó találta el. Mindig gyulladást jelez a szervezetben. Akárcsak a süllyedés.
6/15 anonim válasza:
Nem ,nem minden esetben gyulladás, más értékeket is pontosan tudni kellene....de nem gondoljunk egyből rosszra!
7/15 anonim 

válasza:

Nem mindig gyulladás az oka. Ismerősöm leukémiáját a kiugró fehétvérsejt miatt vették észre.
8/15 A kérdező kommentje:
A vizeletemből állapították a papírra 1008 van írva. Kaptam gyógyszert gyulladásra de konkrét bajt nem észleltek igazából néha csípett amikor pisiltem de én azt hittem más miatt csíp.
2013. máj. 15. 14:08
9/15 A kérdező kommentje:
Ja és megjegyzésnek az volt írva, hogy "nagyon sok a fehérvérsejt". Tehát számot azért nem irtam mert nem tudom hogy hogyan mérik meg hogy miként megy ez. Két doboz Zinnatot írt fel az orvos
2013. máj. 15. 14:10
10/15 anonim 

válasza:

Hú, apám!
Ez eléggé magas adat!
Gyulladásos folyamat zajlik a húgyúti tájékon. Ez az antibiotikum erős gyógyszer. Remélhetőleg helyreteszi a fertőzést. Azért probiotikumot szedj mellé! (Juta vitet javaslom) Napi két szem a javasolt adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!