Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Főleg a mai nap éreztem ezt, és nagyon idegesít.

Felkeltem 11-kor és délután is aludtam, nagyon gyenge vagyok, fáradékony, tanulnom kéne a vizsgára de agyilag sem vagyok toppon.

Úgy érzem hogy a lábamba sincs semmi erő, nincs kedvem semmihez.

Sajnos van egy beteg mandulám (garat) és úgy tudom, hogy amiatt is lehetnek ilyen tünetek, de pont most fejztem be a gyógyszer szedését, szóval azt kizárnám.

Vérszegény nemhiszem, hogy vagyok.. de akkor mi lehet a baj?

Tudna valaki segíteni? Köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat!

18/F

2013. máj. 11. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Stressz is okozhatja, hogy kedvetlen vagy. Amúgy mennyi folyadékot fogyasztottál a napokban? Vagy esetleg nincs vitaminhiányod?

Amit még javasolni tudok az az, hogy menj ki egy kicsit a szabadba és szellőztesd ki a fejed és közben felejtsd el a rád váró tanulnivalót. Hidd el, jót fog tenni a friss levegő.

2013. máj. 11. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
kávé cigi energiaital és kezdj el hirtelen mozogni (fuss 10 métert)akkor nem fogod ezt érezni nekem bevált
2013. máj. 11. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát a végén kiderült, hogy hőemelkedésem volt..
2013. máj. 12. 16:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Am kb 1.5 liter folyadékot iszok, C-vitamint szedek, napi 600mg.:)

és köszönöm a válaszokat :)

2013. máj. 12. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!