Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez igaz? Gyógyszerészek és...

Ez igaz? Gyógyszerészek és ebben jártas emberek segítségére lenne szükségem.

Figyelt kérdés
Jövőre a vőlegényemmel családott szeretnénk. Sajnos hiába szeretnék hízni nem megy.165/53 szerintem ez nagyon vékony. Már pár dolgot kipróbáltam hízás eredményeként, de nem jöttek a kg. Hallotam, hogy a magzatvédő vitaminok picit felerősítik a szervezetet és hízást is eredményeznek. Sose szedtem ilyet s ha ez igaz kérlek benneteket adjatok tanácsot melyik a leg hatásosabb. Kösszönöm.
2013. ápr. 22. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok gyógyszerész, viszont szültem már, de azért remélem nem baj, hogy írok.:)

Nem egy olyan anyukát ismerek, aki nagyon vékonyan esett teherbe vagy olyan alakkal, mint te és az alak nem jelentett gondot. Én a másik véglet voltam, aki túlsúlyosan esett teherbe és ez nálam se jelentett gondot.

A vitaminokra meg igaz, hogy egyénileg okozhatnak nagyobb étvágyat, ezáltal esetleg egy vitaminkúra során felszalad 4-5 kg. Tavaly télen egy vitaminkúra során fordult velem ez elő, de előtte sem és utána sem. Akkor a gyógyszerész azt mondta, hogy ez lehetett a vitamintól, mivel az eredményezhet ilyet.

Amikor terhes lettem, egyből elkezdtem szedni a terhesvitamint, de nem lett nagyobb étvágyam se és nem is híztam el tőle.

Tehát attól, hogy ilyen alakod van, lehetsz terhes. És attól, hogy elkezdesz vitamint szedni, nem biztos, hogy hízni is fogsz.

(Viszont általánosságban én azt láttam, hogy akik nagyon vékonyan estek teherbe, nekik lett a legjobb étvágyuk és ők híztak a terhesség alatt többet. Míg akik túlsúllyal lettek terhesek, azok 5-8 kg-ot híztak csupán, míg a vékonyak bőven 10 kg fölött a terhesség alatt. De ez az én környezetem tapasztalata.)

Viszont tény, hogy ha egy anyuka egészségesen táplálkozik és él és figyel a megfelelő vitaminbevételre, az csak jót tesz mind a kismamának, mind a babának.:)

2013. ápr. 22. 10:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösszönöm szépen válaszod.Aranyos vagy. :)
2013. ápr. 22. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
A párom 165/45 volt világéletében. Gyönyörű gyermeket szült, igaz, ennek immár majd' 30 éve.
2013. ápr. 30. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!