Mi van akkor ha?
Figyelt kérdés
Van két meleg férfi és egyik se nemi beteg és ha közüsülnek akkor nem lehetnek hiv fertőzottek?Ne értsetek félre nem vagyok meleg csak nem látom át ezt az egész hiv vírust2013. ápr. 16. 15:13
1/9 anonim 

válasza:

Ha egyik sem fertőzött és nincs más partnerük,akkor nem lehetnek.
2/9 A kérdező kommentje:
És nem is alakulhat ki?
2013. ápr. 16. 15:33
4/9 A kérdező kommentje:
Mit értesz azalatt h magátol nem?
2013. ápr. 16. 15:46
5/9 A kérdező kommentje:
A hív ki is alakulhat?
2013. ápr. 16. 15:47
6/9 anonim 

válasza:

A HIV egy vírus, eberről emberre terjed (a majmokat az egyszerűség kedvéért most hagyjuk) ha egyik fél sem hordozza magában a vírust akkor nem is kaphatják el egymástól. A betegség amit a HIV okoz az AIDS, magyrul szerzett immunhiányos szindróma. Vannak egyéb immundefektusok amelyek kialakulhatnak genetikai okokból v. már vírusok által (pl. EBV) de az nem AIDS. Tehát ahhoz, hogy vki AIDS-es legyen előbb el kell kapnia a HIV vírust valakitől.
7/9 anonim 

válasza:

Nem! Úgy értem,h csak úgy magától,h. nincs fertőző forrás.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akkor ha két meleg közusul és egyik se vírus hordózo akkor nem alakulhat ki hiv ha jól értem igaz? Sajnos ezt a vírust nem nagyon értem
2013. ápr. 16. 16:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!