Köhögéscsillapítás házilag? Nagyon fo. N. t. os lenne mert nem igazán van már pénzünk köhögéscsillapítókra, viszont majd megfulladok úgy köhögök tudtok ajánlani valamit megkö. sz. önném.
1. vagyok, ha köhögnie kell valakinek az nem véletlen. Ellenben nem mindegy, hogy van e értelme, hogy köhög össze vissza, vagy csak szárazon köhög folyamatosan és szüntelenül. Ilyen esetben igen is jó, ha felszakad, aminek fel kell és feljön, beindul a gyógyulási folyamat.
Teszem hozzá a gőzölés mióta köptető?
Google - köhögéscsillapítás természetesen
Itt találsz tippeket.
Öhm, te írtad, hogy felszakítja a lerakódást. Ami felszakítja a lerakódást, azt hívják köptetőnek.
ÉS nem céltalan köhögés, de vannak betegségek, amik száraz köhögéssel járnak, azt pedig csillapítani kell, nem pedig köptetővel rásegíteni. Ha nincs semmi a tüdejében, amit fel kell oldani, akkor a köptető semmi mást nem ér el, mint még erősebb köhögést.
Nem tudom mennyi sóval csináltad, érdemes annyit beletenni, amennyi csak feloldódik benne. Ha éppen csak megmutatod a víznek, az nem használ semmit. Próbáld rendszeresen, nekem a sós be szokott jönni, utána legalább fél-1 órán keresztül szakad rendesen, ha tovább nem is.
Ja, és 10-15 percig legalább felette maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!