Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Köhögéscsillapítás házilag?...

Köhögéscsillapítás házilag? Nagyon fo. N. t. os lenne mert nem igazán van már pénzünk köhögéscsillapítókra, viszont majd megfulladok úgy köhögök tudtok ajánlani valamit megkö. sz. önném.

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 18:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők újra csak segítségeteket kérném, szinte mindent kipróbáltam, robitussint egy fél üveggel, Aspirin plus c t is, ACC t is 2 tasakkal, gőzöltem kamillával, gőzöltem sóval, mebucaint szopogattam bár szörnyű volt hányingerem lett tőle, most kakukkfüves teát ittam de ettől is a hányinger kap el és nem segít, egyre jobban köhögök... már öklendezek is néha olyan erősen köhögök, nem aludtam át egy éjszakát se 4-5 napja, fáradt vagyok nehéz feküdnöm mert akkor dupla erősen köhögök... Ingerel nagyon nem tudok mit tenni :(
2013. márc. 22. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Orvosra nem gondoltál esetleg, hogy talán nem egy egyszerű megfázás?
2013. márc. 22. 21:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő voltam orvosnál, ő felírt két fajta gyógyszert össz-vissz egyiket köhögésre azt beszedtem de nem segített már nem is nagyon tudok visszamenni az orvoshoz sajnos(bár megfordult a fejemben igen) mert iskolába járok és mostanában annyit hiányoztam onnan hogy a tanárok azzal fenyegetnek hogy megbuktatnak annyira nincs jegyem se így muszáj suliba menjek, és a megfázáson túl vagyok azért voltam orvosnál ez már csak a végső fázis ami nagyon nehezen múlik:( most gőzöltem jó sós vízzel és kamillával most iszok is egy kis kamilla teát hátha segít már nincs ötletem
2013. márc. 22. 21:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyébként jó a sóval gőzölés is most megvolt viszont a számon is vettem a levegőt( sőt főleg ott) így nagyon kimarta a sós gőz a torkom most az ingerel:/
2013. márc. 22. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!