Mennyi idő után múlik el a Citrafleet hashajtó hatása?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap voltam vastagbél tükrözésen, akik voltak hasonló helyzetben vagy ismernek valakit aki esetleg volt, azokhoz szólna most a kérdésem! Tegnapelőtt kezdtem el a hashajtó kúrát, amihez Citrafleet-et kellett használnom. Meg is viselt rendesen, nem csak a hasam ment, a második tasak után pár órával már hánytam is. Az lenne a kérdésem, hogy ez utólag mennyi ideig okoz mellékhatásokat? Azóta is elég gyakran van erős puffadásom, kevés vékony, híg széklettel. Végbélgyulladást diagnosztizáltak, Salofalk kúp gyógyszert kaptam a gyulladásra. A puffadás máskor is megvolt de most olyan erős sürgető érzés mint a hashajtáskor és nem tudom eldönetni olyankor, hogy csak egy szellentés lenne vagy pedig hasmenés ami elég zavaró így a hétköznapokban. Köszönöm a válaszotokat előre is!ma 09:26
1/3 anonim 

válasza:

A hasmenés általában a második tasak után 1-6 órán belül éri el a csúcspontját, és a következő napra már enyhül vagy megszűnik. Az emésztőrendszer megterhelése miatt viszont a bélrendszer normál működéséhez 2–5 nap is kellhet, mire visszaáll:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :))
ma 14:54
3/3 anonim 

válasza:

Hogy vagy, Kedves Kérdező! Én is citrafleet-et kaptam, még előtte állok, de nagyon félek az egész procedúrától. Ezek szerint még utána is lesz félnivalóm. Egyébként hányszor kellett szaladnod a WC-re, görcseid nem voltak? A hányást csillapítottad valamivel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!