Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi az esélye így a hiv-nek?

Mennyi az esélye így a hiv-nek?

Figyelt kérdés

Tudom, késő bánat. (beszólás nem kell)

Barátommal közelebb kerültünk egymáshoz. Nem szólt, hogy anált szeretne, így elkezdte. Csak a makk volt bent, amikor azonnal megszakítottam a folyamatot. Ott abba is hagytuk az egészet. (leteremtettem, h miért nem szólt, meg miért nem gumival)

Kissé szorongásos vagyok mindíg, de ez felerősítette.

Tételezzük fel, hogy a barátom hiv pozitív.

Így a kis incidens miatt mennyi lenne az esélye, hogy elkapom?

50%? 100%? :(

Sajnos a szorongás miatt képes vagyok beképzelni mindent, tisztára azon jár a fejem, hogy mihez kezdek az életemmel, stb stb. Magyarán úgy gondolkodok, mint aki tényleg az.

Mekkora az esélye?

Ha csak erre a kicsi "incidensre" szorítkozunk?

21/L

2013. márc. 10. 22:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De lehet csak azért fájt mert nem tágultam ki....vagy nem tudom.
2013. márc. 11. 08:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Vagy a hámsérüléses fájdalom az állandóan megszakítás nélkül fáj? Mert ha igen, akkor nem volt hámsérülés...
2013. márc. 11. 08:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen az fáj,csíp állandóan ,főleg székelés után.
2013. márc. 11. 08:50
 14/18 A kérdező kommentje:

akkor nem volt olyan...mert állandóan nem csípett meg fájt...székelésnél semmit nem éreztem.

Max picit azért fájhatott akkor néha mert a "kedves" barátom sikosító nélkül....

2013. márc. 11. 16:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy ettől HIV fertőzést kaptál volna. Egyrészt, ha bizonyítottan HIV pozitív beteg ondója rákerül a nyálkahártyára (amiről nem volt szó), egyszeri alkalom esetén akkor is egészen kicsi (pár százaléknyi) esélye van a fertőzésnek - csak ugye ami jó, azt nem egyszer szokták csinálni. Másrészt, Magyarországon a HIV-fertőzöttség az EU-átlaghoz képest alacsony, és a fertőzöttek nagy része nem a heteroszexuális, drogokkal nem élő, rendezett szociális körülményekkel rendelkező fiatalok közül kerül ki.

Szóval nyugodj meg, jóval nagyobb esélye van annak, hogy belédkötnek az utcán, minthogy ettől az alkalomtól HIV-et kaptál volna. Ellenben meggondolandó, hogy akarsz-e továbbra is egy olyan alakkal maradni, aki nem beszéli meg veled, hogy anált akar, hanem csak "berakja" - a minimum lenne szólni, hiszen neked okozhat adott esetben súlyos sérülést is ezzel, nem beszélve a fájdalomról. Úgy tűnik, neki csak a saját élvezete a lényeg, és a nő kizárólag arra való, hogy ezt kiszolgálja. A te döntésed, de szerintem nem kellene a férfitársadalom szemeténél leragadni, vannak rendes fiúk is.

2013. márc. 12. 18:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként én úgy tudtam, hogy a HIV-esek többsége a drogosok közül kerül ki. (közös tű)
2013. márc. 12. 18:46
 17/18 A kérdező kommentje:

Bár egyáltalán nem lényeges honnan kerülnek ki.

A lényeg h remélem nem kaptam el ha ő az volt.

2013. márc. 12. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem bízol a pasidban? Miért nem küldöd el akkor egy tesztre? Küldd már el 1 tesztre! Ismerek egy párt akik 4 hónap ismeretség után mindketten elmentek egy szűrésre, mert ugye, attól, h Ő hű volt a előző társa nem biztos, stb.
2013. márc. 12. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!