Mennyi az esélye így a hiv-nek?
Tudom, késő bánat. (beszólás nem kell)
Barátommal közelebb kerültünk egymáshoz. Nem szólt, hogy anált szeretne, így elkezdte. Csak a makk volt bent, amikor azonnal megszakítottam a folyamatot. Ott abba is hagytuk az egészet. (leteremtettem, h miért nem szólt, meg miért nem gumival)
Kissé szorongásos vagyok mindíg, de ez felerősítette.
Tételezzük fel, hogy a barátom hiv pozitív.
Így a kis incidens miatt mennyi lenne az esélye, hogy elkapom?
50%? 100%? :(
Sajnos a szorongás miatt képes vagyok beképzelni mindent, tisztára azon jár a fejem, hogy mihez kezdek az életemmel, stb stb. Magyarán úgy gondolkodok, mint aki tényleg az.
Mekkora az esélye?
Ha csak erre a kicsi "incidensre" szorítkozunk?
21/L

akkor nem volt olyan...mert állandóan nem csípett meg fájt...székelésnél semmit nem éreztem.
Max picit azért fájhatott akkor néha mert a "kedves" barátom sikosító nélkül....

Gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy ettől HIV fertőzést kaptál volna. Egyrészt, ha bizonyítottan HIV pozitív beteg ondója rákerül a nyálkahártyára (amiről nem volt szó), egyszeri alkalom esetén akkor is egészen kicsi (pár százaléknyi) esélye van a fertőzésnek - csak ugye ami jó, azt nem egyszer szokták csinálni. Másrészt, Magyarországon a HIV-fertőzöttség az EU-átlaghoz képest alacsony, és a fertőzöttek nagy része nem a heteroszexuális, drogokkal nem élő, rendezett szociális körülményekkel rendelkező fiatalok közül kerül ki.
Szóval nyugodj meg, jóval nagyobb esélye van annak, hogy belédkötnek az utcán, minthogy ettől az alkalomtól HIV-et kaptál volna. Ellenben meggondolandó, hogy akarsz-e továbbra is egy olyan alakkal maradni, aki nem beszéli meg veled, hogy anált akar, hanem csak "berakja" - a minimum lenne szólni, hiszen neked okozhat adott esetben súlyos sérülést is ezzel, nem beszélve a fájdalomról. Úgy tűnik, neki csak a saját élvezete a lényeg, és a nő kizárólag arra való, hogy ezt kiszolgálja. A te döntésed, de szerintem nem kellene a férfitársadalom szemeténél leragadni, vannak rendes fiúk is.
Bár egyáltalán nem lényeges honnan kerülnek ki.
A lényeg h remélem nem kaptam el ha ő az volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!