Orális szex esetén (ha más nem történik) mennyi esélye van a HIV-nek?
Figyelt kérdés
Kb.
és hogyan ?
2012. nov. 10. 23:11
1/7 anonim válasza:
ha nincs seb a szájban akkor nem veszélyes én úgy tudom
2/7 A kérdező kommentje:
kérdés mi számít sebnek. Csak a vérző seb a seb, vagy a mikroszkópikus nem vérző seb is?
2012. nov. 10. 23:45
3/7 A kérdező kommentje:
Mi szmít a hiv szempontjából veszélyes sebnek?
és mennyi az esélye pl a lánynak aki cisnálja, vagy a fiúnak akinek csináűlják h elkapja?
Csak érdekelne.:)
2012. nov. 10. 23:49
4/7 anonim válasza:
Oràlis szextől is elkaphatsz többféle nemi betegséget, ugyanúgy. Elég egy kis hàmsérülés, mondjuk fogkefétől, amit èszre se veszel. A legbiztonsàgisabb, ha óvszerrel szexelsz, szóval, ha idegennel szexelsz inkâbb ne az oràlt vàlaszd.
5/7 anonim válasza:
ja meg a legújabb tanulmànyok szerint csókkal is terjedhet az aids, főleg, ha valakinek ínygyulladàsa van, nyàlkahàrtyagyulladàsa meg ilyesmik. Ahhoz hogy elkapd, a vírusnak kapcsolatba kell kerülnie a thymocitàiddal (egyféle fehérvérsejt), amik ugye a vérben vannak, valamint gyulladâsoknàl, sebeknél fordulnak elő. Kicsi bibi is elég. Az ondó is terjeszti a vírust.
6/7 A kérdező kommentje:
csókkal? én mindenhol azt olvastam h csókkal nem terjed
2012. nov. 11. 09:03
7/7 anonim válasza:
"ja meg a legújabb tanulmànyok szerint csókkal is terjedhet az aids"
Ne hülyítsél már, hol olvastad ezt? Mindenhol azt olvasni, hogy csóktól lehetetlen elkapni, még akkor is, ha seb van a szájban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!