Orális szexnél mekkora az esélye az AIDS átadásának, ha én vagyok a fél aki kielégíti a férfit?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 18:11
1/13 A kérdező kommentje:
vagyis na, szóval ő aids-es és én meg nem vagyok az.
2012. nov. 18. 18:11
2/13 anonim válasza:
miért akarsz egy ilyen férfit kielégíteni? ha nagyon akarod akkor szerintem gumival tedd. de én nem vállalnám be az biztos.
3/13 anonim válasza:
Hát bátor ember vagy. Én sem vállalnám be. Nem kell őt megalázni, mint egy leprást kezelni, de hogy szexet semmiképp nem vállalnék be az biztos.
4/13 A kérdező kommentje:
nem ismerek aids-es fiút a környezetemben, csak érdekel :)
2012. nov. 18. 18:17
5/13 anonim válasza:
Ha a szádban van sérülés akkor van rá esély.Kicsi is elég, pl ha mosod a fogad és véres a hab, az már elég a fertőzés létrejöttéhez. Az esélyt nem tudja senki megjósolni, ha viszont megfertőződtél akkor az neked 100 %-ot jelent. Ezek után felesleges az esélyeket latolgatni azt hiszem, ez max arra lenne jó, hogy saját magad nyugtatgasd. Én nem kockáztatnék.
6/13 anonim válasza:
Hat nezd! Keruld a barmifele erintkezest vele, ha teheted! Amennyiben szerelmes vagy, akkor is probald meg ugyanezt a sajat erdekedben. Es vegul ha nem birsz ellenallni, akkor szamolj azzal, hogy akar el is kaphatod tole a betegseget... Az AIDS cseppfertozessel terjed, igy azert inkabb vigyazz...
7/13 anonim válasza:
Bocsi az offért, de... Ezek szerint orálisan egy nőtől ugyanúgy elkapható, ugye?
8/13 A kérdező kommentje:
elkapható nőtől is persze, viszont cseppfertőzéssel NEM terjed ez a vírus.
2012. nov. 18. 19:01
9/13 skorpiop válasza:
Egész pontosan testnedvekkel terjed a szer.Szal ha egy szobában vagy egy beteggel nem lesz semmi bajod.Szerintem is ha nagyon szeretnéd orálisan kielégíteni óvszert használjatok, és véletlenül se kerüljön sperma aszádba, szemedbe felszívódás végett.
10/13 anonim válasza:
50%
Vagy elkapod vagy nem...
Más megoldás nincs. Kicsit nem lehet AIDS-szes valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!