Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Orális szexnél mekkora az...

Orális szexnél mekkora az esélye az AIDS átadásának, ha én vagyok a fél aki kielégíti a férfit?

Figyelt kérdés

2012. nov. 18. 18:11
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
vagyis na, szóval ő aids-es és én meg nem vagyok az.
2012. nov. 18. 18:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
miért akarsz egy ilyen férfit kielégíteni? ha nagyon akarod akkor szerintem gumival tedd. de én nem vállalnám be az biztos.
2012. nov. 18. 18:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát bátor ember vagy. Én sem vállalnám be. Nem kell őt megalázni, mint egy leprást kezelni, de hogy szexet semmiképp nem vállalnék be az biztos.
2012. nov. 18. 18:16
 4/13 A kérdező kommentje:
nem ismerek aids-es fiút a környezetemben, csak érdekel :)
2012. nov. 18. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szádban van sérülés akkor van rá esély.Kicsi is elég, pl ha mosod a fogad és véres a hab, az már elég a fertőzés létrejöttéhez. Az esélyt nem tudja senki megjósolni, ha viszont megfertőződtél akkor az neked 100 %-ot jelent. Ezek után felesleges az esélyeket latolgatni azt hiszem, ez max arra lenne jó, hogy saját magad nyugtatgasd. Én nem kockáztatnék.
2012. nov. 18. 18:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Hat nezd! Keruld a barmifele erintkezest vele, ha teheted! Amennyiben szerelmes vagy, akkor is probald meg ugyanezt a sajat erdekedben. Es vegul ha nem birsz ellenallni, akkor szamolj azzal, hogy akar el is kaphatod tole a betegseget... Az AIDS cseppfertozessel terjed, igy azert inkabb vigyazz...
2012. nov. 18. 18:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de... Ezek szerint orálisan egy nőtől ugyanúgy elkapható, ugye?
2012. nov. 18. 18:30
 8/13 A kérdező kommentje:
elkapható nőtől is persze, viszont cseppfertőzéssel NEM terjed ez a vírus.
2012. nov. 18. 19:01
 9/13 skorpiop válasza:
Egész pontosan testnedvekkel terjed a szer.Szal ha egy szobában vagy egy beteggel nem lesz semmi bajod.Szerintem is ha nagyon szeretnéd orálisan kielégíteni óvszert használjatok, és véletlenül se kerüljön sperma aszádba, szemedbe felszívódás végett.
2012. nov. 19. 10:45
 10/13 anonim ***** válasza:

50%

Vagy elkapod vagy nem...

Más megoldás nincs. Kicsit nem lehet AIDS-szes valaki.

2012. nov. 20. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!