Így mennyi esélye lehet a HIV-nek? Kétségbe vagyok esve.
19/L szorongásos pánikbeteg lány vagyok.
1 hónapja vagyok együtt a párommal, és "közelebb kerültünk egymáshoz."
Csináltam neki nagyon rövid ideig orált.
(ez volt kb 20 másodperc)
De véletlen kicsit belement a nemi szerve a fenekembe, de azonnal ki is húzta.
××××××××××××
Ha feltételezzük, hogy mondjuk HIV pozitív, mennyi lenne akkor az esélye?
BESZÓLÁSOKAT NEM KÉREK, kétségbe vagyok esve, előjöttek a szorongásos tünetek, aludni sem tudtam ma éjjel. (ez tegnap volt ahm)
Folyton a halál járt az eszembe, hogy "tönkrement az életem", hogy "biztos elkaptam ha hiv pozitív volt", nem nyugtat meg semmi.
Mekkora az esélye? :"(
És ha elmegyek vérvételre akkor mikor mehetek h kimutassák? vagy hova?
de ha feltételezzük h az most csak úgy, akkor kb mekkora az esélye?:S
Tényleg a szorongás miatt félek?
de szedtem rá gyógyszert és akkor elmúlt...
Nézd, az emberek nagyon nagy része nem kér hiv tesztet a partnerétől, mielőtt óvszer nélkül közösülnek. (fogamzásgátlóval)
Annyira minimális az esélye, hogy ilyet elkapsz tőle, hogy még annál is kisebb. Arról nem beszélve, hogy az ilyen betegek szoktak szólni a másiknak, mielőtt halálos betegséggel fertőznék a partnert.
Ne ezen szorong.. tényleg abszolút telejsen felesleges. :)
Biztos vagyok benne, hogy a betegséged váltja ki belőled a félelemet. Tudom könnyű azt mondani, hogy ne emészd magad, ne foglalkozz butaságokkal mert sajnos egy ilyen betegség mellett nagyon nehéz nyugodtnak lenni.
Viszont az AIDS vérútján terjed. Ha nincs nyílt sérülésetek, akkor az esély hogy elkaptad egyenlő a nullával.
nem akartunk anált, de nem is volt, az csak véletlen ment picit bele de azonnal abbahagytuk. pont azért mert védekezés nélkül nem akartuk.
oltást nem kérek.
de ha szedtem gyógyszert a szorongásra?
az oráltól tudom h ennyitől nem kaphattam el ha azt feltételezzük, h hiv-es.
de az a kis dolog ami véletlen volt.....és tényleg azonnal ki is húzta és nem ment be teljesen csak a vége....
Mondom véletlen volt, nem véletlen hagytuk abba azonnal.
Annál esély?:S
Tényleg véletlen volt, de nagyon kétségbe vagyok esve, pedig szedtem gyógyszert szorongásra.
Ennél a kis balesetnél ami 10 másodpercig se tartott tényleg 100% az esély?:'(
igen basszus. 100%.
küldd el a pasidat aids szűrésre, ha ennyire parázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!