Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Így mennyi esélye lehet a...

Így mennyi esélye lehet a HIV-nek? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

19/L szorongásos pánikbeteg lány vagyok.

1 hónapja vagyok együtt a párommal, és "közelebb kerültünk egymáshoz."

Csináltam neki nagyon rövid ideig orált.

(ez volt kb 20 másodperc)

De véletlen kicsit belement a nemi szerve a fenekembe, de azonnal ki is húzta.

××××××××××××

Ha feltételezzük, hogy mondjuk HIV pozitív, mennyi lenne akkor az esélye?

BESZÓLÁSOKAT NEM KÉREK, kétségbe vagyok esve, előjöttek a szorongásos tünetek, aludni sem tudtam ma éjjel. (ez tegnap volt ahm)

Folyton a halál járt az eszembe, hogy "tönkrement az életem", hogy "biztos elkaptam ha hiv pozitív volt", nem nyugtat meg semmi.

Mekkora az esélye? :"(

És ha elmegyek vérvételre akkor mikor mehetek h kimutassák? vagy hova?

2013. febr. 18. 09:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

kösz a beszólásokat, nagyon rendes vagy.

valaki aki normálisan válaszol?

2013. febr. 18. 10:19
 12/18 anonim ***** válasza:
22%
volt normális válasz is, ha nem tűnt volna fel. de ahelyett, hogy itt kérdezgetsz százszor, senki nem fog biztosat mondani, te meg csak a paranoiádat erősíted, amit kezeltetned kéne. itt nem kapsz megoldást!
2013. febr. 18. 10:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Menjetek el mindketten HIV szűrésre, és akkor nem lesz min aggódni.

Az esély amúgy egy aktus során viszonylag alacsony, de az is igaz, hogy az anális közösülés a legveszélyesebb. Ha a párod HIV pozitív, akkor néhány százalék lehet az esély. Ha nem pozitív, akkor meg zérus.

2013. febr. 18. 11:06
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Még ha HIV+ is lenne (aminek már alapból kevés az esélye, hiszen Mo-n kevés a fertőzött), és beléd is élvezett volna, akkor is max. 1% lenne az esélye. Feleslegesen aggódsz.
2013. febr. 18. 16:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Értem. És ezt a paranoiát hogy tom leküzdeni?
2013. febr. 18. 16:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz!
2013. febr. 18. 17:02
 17/18 A kérdező kommentje:
Az az egyetlen 1 megoldás?
2013. febr. 18. 17:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem is az egyetlen, de mondjuk úgy, hogy ez a legjobb út, ami előtted állhat.

Ha ennyire mély szorongások vannak benned, hogy a barátoddal együtt töltött néhány perctől nem is terhességet, hanem rögtön HIV-et feltételezel, akkor elég mély problémáid vannak.

Egy kevésbé szorongó ember sem tudja magát általában kikúrálni, te biztos nem. A pszichológus napi 100 ilyet lát, tudja majd, hogy mit kell tenni.

Bízd rá magadat! Ha ezt kerülgeted, akkor magad maradsz a problémáiddal és addig őrlöd magad, amíg teljesen tönkremegy a lelked.

Szánd rá magadat, hogy beszélsz pszichológussal!

-

HIV tesztről a neten bőven találsz anyagot, hogy hol lehet csináltatni. De neked nincs HIV-ed. Neked szorongásos pánikbetegséged van és ez jelenti rád jelenleg az egyetlen veszélyt!

2013. febr. 25. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!