Így mennyi esélye lehet a HIV-nek? Kétségbe vagyok esve.
19/L szorongásos pánikbeteg lány vagyok.
1 hónapja vagyok együtt a párommal, és "közelebb kerültünk egymáshoz."
Csináltam neki nagyon rövid ideig orált.
(ez volt kb 20 másodperc)
De véletlen kicsit belement a nemi szerve a fenekembe, de azonnal ki is húzta.
××××××××××××
Ha feltételezzük, hogy mondjuk HIV pozitív, mennyi lenne akkor az esélye?
BESZÓLÁSOKAT NEM KÉREK, kétségbe vagyok esve, előjöttek a szorongásos tünetek, aludni sem tudtam ma éjjel. (ez tegnap volt ahm)
Folyton a halál járt az eszembe, hogy "tönkrement az életem", hogy "biztos elkaptam ha hiv pozitív volt", nem nyugtat meg semmi.
Mekkora az esélye? :"(
És ha elmegyek vérvételre akkor mikor mehetek h kimutassák? vagy hova?
kösz a beszólásokat, nagyon rendes vagy.
valaki aki normálisan válaszol?
Menjetek el mindketten HIV szűrésre, és akkor nem lesz min aggódni.
Az esély amúgy egy aktus során viszonylag alacsony, de az is igaz, hogy az anális közösülés a legveszélyesebb. Ha a párod HIV pozitív, akkor néhány százalék lehet az esély. Ha nem pozitív, akkor meg zérus.
Hát, ha nem is az egyetlen, de mondjuk úgy, hogy ez a legjobb út, ami előtted állhat.
Ha ennyire mély szorongások vannak benned, hogy a barátoddal együtt töltött néhány perctől nem is terhességet, hanem rögtön HIV-et feltételezel, akkor elég mély problémáid vannak.
Egy kevésbé szorongó ember sem tudja magát általában kikúrálni, te biztos nem. A pszichológus napi 100 ilyet lát, tudja majd, hogy mit kell tenni.
Bízd rá magadat! Ha ezt kerülgeted, akkor magad maradsz a problémáiddal és addig őrlöd magad, amíg teljesen tönkremegy a lelked.
Szánd rá magadat, hogy beszélsz pszichológussal!
-
HIV tesztről a neten bőven találsz anyagot, hogy hol lehet csináltatni. De neked nincs HIV-ed. Neked szorongásos pánikbetegséged van és ez jelenti rád jelenleg az egyetlen veszélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!