Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ugye csak az influenzia miatt...

Ugye csak az influenzia miatt van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tegnap elött fájt a torkom azután tegnap meg annyira szédültem még fekve is meg halucináltam meg zúgott a fejem meg a fülem azután meg fölkeltem szédültem és összeestem. Ha jobban leszek megyek orvoshoz de lehet hogy azért is szédültem mert rég nem ettem mert nem kívántam a kaját meg nem is ittam rég a torokfájás miatt pedig sokat kéne innom. Most ettem meg ittam egy kicsit és jobb meg bevettem gyógyszert de lehet hogy azért is volt mer lázas lehettem. azt hiszem influenzás vagyok mert a végtagjaim is gyengék meg kicsit fájnak de lehet hogy nem de nem hiszem hogy komoly majd az orvos megmondja.

2013. febr. 7. 12:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!