Ugye ezek után nem lehetek férges?
Figyelt kérdés
Szóval, kb. 1-1,5 éve kezdődött az, hogy viszketett a fenekem. A mai napig szokott, akkor is ha aznap nem megyek nagy wc-re. Viszont a háziorvosom azt mondta, hogy ha nem valami lepukkant helyen lakom, és nem érintkezek nagyon idegen állatokkal, meg normálisan kezetmosok stb, akkor nem lehetek az, mert annak több jele is lenne.
Nem fogytam le, nem híztam meg, 1-2kiló eltéréssel ugyanaz a súlyom már vagy 4 éve.
A wc-ben sem láttam semmi eltérőt soha.
Csak az a fránya viszketés.. de olvastam, hogy lehet aranyértől is, és igazából kb. 2éve ülőmunkát végzek, előtte suliba jártam, ahol azért nem kellett ennyit ülnöm.
Ha gilisztás lennék, nyilván lenne más jele is a viszketésen kívül, nem?
2012. okt. 15. 23:08
1/1 anonim válasza:
Aranyered van. Menj el proktológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!