Vakbél gyulladás vagy Gyomor rontás?
Figyelt kérdés
Tegnap este ugy feküdtem le hogy nem a szokott módon emésztek. Másnap reggel hajnal 4 kor erős fájdalomra hascsikarásra ébredtem, gyomorszájamtól haladt lefele, egészen a hasam közepéig köldök tájig. Hánytam 3 sor. ugyan ennyiszer hasmenéseztem ég tegnap. délre belázasodtam. 37.7 volt. most reggel alig volt bajom. sem gyengeség, sem szédülés, folyadék is megmaradt bennem.
de ugy köldök tájon még mindíg görcsölget fájogat enyhén. mintha nem akarna kimenni valami...
korábban is volt ár ugyan ilyen akkor szintén egynapos. 15 évesen. egy bizonyos szalámit ettem akkor reggelire. akkor kezdőtek.
most is ettem ugyan azt a szalámit más ízesítésben, azután kezdődött minden...
Gyomor rontás vs Vakbél gyulladás?
2012. dec. 9. 13:38
1/4 anonim válasza:
ha lázas is vagy, akkor menj el orvoshoz, mert vakbeled van, perforálhat is! és a vakbél szokott járni lázzal, sőt szinte MINDIG!
2/4 A kérdező kommentje:
nembirok gyalogolni sem biciglizi. de ostmár fáj a jobboldalam. hívom az ügyeletet.
2012. dec. 9. 13:59
4/4 A kérdező kommentje:
szalmonella fertőzés:D
2012. dec. 10. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!