Sosem fog meggyógyulni igaz? (krónikus) :/
A szemem be van gyulladva, vörös valamint a szemhéjam is be van gyulladva (mert különben nem viszketne.Mindig rászárad a szempillámra az éjszakánként védekezés képpen szemem által kibocsájtott könny.
Az orvosnál már 2 szer voltam, mind a kétszer kenőcsöt írt és szemcseppet, de még mindig semmi értelme... már vagy 5000 forintot költöttem ilyen gyógyszerekre.+kamillás borogatást is szoktam csinálni...de semmi értelme
Még mindig vörös a szemem, már nem olyan mint ez előtt,hogy a "szemem fehér része" tényleg fehér volt...mindig vörös és a szemhéjamon még mindig ott van a rászáradt könny,moshatom akárhogy,vissza termelődik. :( Segítsetek kérlek...mi a teendő?A számítógép készítené ki ennyire? Ennyire érzékeny lenne?Nem értem...
Sosem fog meggyógyulni? Ne viccelj...
Ha nem használ rá a gyógyszer, akkor két lehetőség van: vagy megkeresni és csökkenteni/szüneteltetni kell a kiváltó hatást (huzat/számítógép képernyője/stb) vagy más kezelést kell alkalmazni.
Ha nem köt a munkád a számítógéphez, akkor megpróbálhatod egy-két napra kihagyni, hátha javul a helyzet. Csak az egyik, vagy mindkettő problémás?
De miért küldenétek bárhova? Vagy honnan veszitek, hogy nem a szemének van baja?
Lehet valami baci v. vírusfertőzés, ami nem akar múlni, esetleg nem reagál az adott szerre. Sőt, akár a kamillás borogatás is okozhatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!