Krónikus prosztatagyulladás. Aki hasonló cipőben járt, hogy sikerült meggyógyulni?
Ez nem múlik el magától!! Csakis orvosi segítséggel. Én 3 hónapig szedtem antibiotikumot, plusz 2 hétig napi 1 kúpot toltam... És így is fél év volt,mire nagyrészt csitultak a tünetek. És mire teljesen elmúlt, lejárt 8 hónap.
:-) Jó neked. Én 1 hónapig szedtem antibiotikumot, de baktériumot nálam nem találtak így nem kellett tovább szednem. Nálad baktérium okozta?
20ár
Urológus csinált prosztata masszázst ? Ilyenkor kipréseli a prostiban lévó ondőt és ebből tenyészetet csinál amiből megtudja milyen baci okozza ! Vagy egyből széles spectrumu antibiotikumot ír fel ! Sajnos ez sem mindég oldja meg a gondot ! Szóval, keress egy jónevű időesbb, tapasztaltabb urológust. A keféléstt meeg ne eröltesd, mert ha nem sikerül ajakulálnod, akkor még egy jó kis mellékhere gyulladás is bejön. Sokat segíthet a sürü esti ülőfürdő, de legjobb az urológus ! Ne add fel, a végén találsz egy lelkiismeretest is ( nem körzetit hanem fizetőst )mert ha már a farkadra se áldozol, akkor mire ? A kocsid elviszed a szerelőhöz és megfizeted nem ? Na, ez is így műxik ! Irj ha javulnak a dolgaid !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!