Dominika72 kérdése:

Vakbélgyulladás?

Figyelt kérdés
már 2 napja fáj a hasam a jobb oldalamon hánytam és nembírom kihúzni magamat meg ha hozzá érnek nagyon fáj.Ez vakbélgyulladás vagy a tünetei?

2012. nov. 23. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, menj el orvoshoz!
2012. nov. 23. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet az is, de 2 napja már orvoshoz kellett volna menned, ezzel nem lehet várni.
2012. nov. 23. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj minél előbb, leginkább most. 2 nap alatt már szinte gennyes zacskóvá is válhatott és ilyenkor jön a perforáció- Azaz kilyukad és a genny belefolyik a hasüregbe és hashártyagyulladás lesz. Ezt már jóval nehezebb kezelni,és ez a hozzáérek nagyon fáj ez már nem hangzik jól.
2012. nov. 23. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál akkor csak háziorvosnál és azt mondta lehet valami virus de ha még mindig fáj akkor lehet vakbélgyulladás :S
2012. nov. 23. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor menj el ismét!!
2012. nov. 23. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Sebészetre menj. Nekem is ezt tanácsolták, oda nem kell beutaló. Ez volt a tegnapi tortúrám. Sebészet azonnal ultrahangot kért, aztán labor, még néhány vizsgálat sürgősséggel. Nem lett baj, de nagyon komolyan vették. Ne hanyagold el, mert ha bármilyen gyulladásos folyamat komoly baj is lehet.
2012. dec. 7. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!