Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gyümölcs hiány miatt pattanások?

Gyümölcs hiány miatt pattanások?

Figyelt kérdés
Én elég rendszertelenül étkeztem eddig, szeretném bepótolni a zöldség és gyümölcs hiányt és csökkenteni az édesség adagot. Az elmúlt években nagyon minimális zöldséget és gyümölcsöt ettem. Azt vettem észre hogy nagyon zsírosodik a bőröm és ez által rengetek éretlen duzzadt pattanásos lett az arcom és a nyakam ami sosem múlik el. Este jól megtisztítom az arcom és a fülem is de reggelre arra kelek hogy a fűlkagylóm is fénylik a zsírosságtól. Ez már belső okra utal valamit sürgősen változtatnom kell. Csak az a kérdés a mandarinban és a banánban citromlében sárgarépában fehérgyökérben karfiolban karalábéban krumpliban van e elég vitamin amire szűkségem van?

2012. nov. 28. 13:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyél gyümölcsöt zöldséget, van benne elég vitamin,meg müzlit, joghurtot, búzacsírát.Ha naponta legalább egy adagot eszel ilyesmiből, az már jó.Most a napfény hiány is fokozza a problémát.Jó lenne valami fényterápia is, ha süt a nap, menj ki sétálni, vagy ha van otthon infra lámpa az is jó a bőrnek.Bőrgyógyásszal pedig irathatsz valami krémet rá.
2012. nov. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!