Meddig bírom ki étel nélkül?
Én azt javaslom, keress egy másik orvost, és kérd ki az ő tanácsát is. Mi az, hogy csak legyint, miközben elég komolynak tűnik a panaszod?
Kaja nélkül egyébként elég sokáig ki lehet bírni. De az nem azt jelenti, hogy ez egészséges is. Még talán két hét az, ami nem tesz tönkre, a böjtölők is gyakran koplalnak ennyi ideig. Ami azonban fontos, hogy sok folyadékot igyál közben. Szerintem próbálkozhatnál könnyű levesekkel is. Talán nem lenne olyan megterhelő a gyomrodnak a hígabb leveses cucc. Vagy esetleg zöldség, gyümölcs? Akár nyersen, de jól megrágva? Csak tippelek, de ezek elég gyorsan kiürülnek a gyomorból. (A tejtermékek és a hús sokkal lassabban).
Időközben sikerült kitapasztalni, hogy mitől nem vagyok rosszul. A tejtermékek teljesen ki lettek zárva és bizonyos gyümölcsöktől is "végem" van. Például amint egy alma a gyomroba ér, a hasam 6 hónapos terhes szintre vált, annyira felfúvódom. A zöldség leves és teljes kiőrlésű kenyér viszont bevált. És rengeteg vízet iszom. De ha mást eszem vagy azonnal görcsbe rándul a gyomorszájam vagy rettentő keserű íz van a számban. Gondolom az epém miatt.
Köszönöm szépen a választ. Ha így fog folytatódni, tényleg felkeresek egy másik orvost, mivel a kevés evésnek az lett a hátránya, hogy állandóan fáradt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!