Meddig lehet élni étel nélkül?
Figyelt kérdés
csak víz2009. szept. 5. 22:18
1/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy ki csinálja. Egy aszkéta alkat, vagy egy tinilány, vagy egy életerős sportoló.. Egyébként kb, két hét- húsz nap..
2/9 A kérdező kommentje:
180/70 27/F
2009. szept. 5. 22:40
3/9 anonim válasza:
Miért akarsz étel nélkül élni, csak vízen? Az arányaid tökéletesek. Valami baj van? :(
4/9 A kérdező kommentje:
semmire se vagyok jó
2009. szept. 5. 22:48
5/9 anonim válasza:
Ezt nem hinném :) Az én életemben is volt kb egy év, mikor ezt gondoltam, de hála égnek, elmúlt, és mára már csak egy rossz emlék maradt az az év. Nagyon nem jött össze semmi, és ami összejött, az is balul ütött ki... De ezt úgy kell felfogni, hogy "tanulóidő", ez is valamire jó, valamiért ezt is át kell élned.
Biztos kiváltotta valami Nálad, hogy ezt gondolod magadról. Ha van kedved, írd meg (akár priviben is), én most megyek aludni, mert kicsi gyerekem van, aki reggel (sajnos) iszonyú korán kel... De viszont érdekelne, hogy miért gondolod ezt magadról. Aztán lehet, hogy még (így online) segíteni is tudok majd.
De az éhezésről/éhenhalásról mindenképp lebeszélnélek! :) Fel a fejjel!
6/9 A kérdező kommentje:
mindenki közönyös és bunkó velem senki nem szeret mert gyenge teljesítményű vagyok
2009. szept. 5. 22:55
7/9 anonim válasza:
Ez azért van, mert elhiszed magadról ezt! Pedig biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem így van. Nem szabad magunkat sajnálni, élni kell, és élvezni az életet!
8/9 anonim válasza:
Tudod, az a baj, hogyha sokat mondják ezt egy embernek, az elhiszi magáról és kihat az életére. Mármint hogy buta, semmire sem jó, semmihez sem ért, stb. sajnos én is most jövök rá, hogy kiskoromban nagyon sokat mondták ezt nekem (pedig apumnak csak ilyen szólásmondása volt, hogy Hol élsz te kislányom, a holdon?!)de úgy belém ivódott.. :( Nem szabad elhinni!!! Mindenkiben van egy csomó jó tulajdonság és persze egy csomó kevésbé kellemes is! De nincs jó, vagy ügyes, vagy béna, vagy tökéletes ember! Mert aki valamiben jó, az esetleg valami másban meg tök béna.Majd idővel rájössz, hogy te miben vagy jó, mik az erényeid, erősségeid, és annak megfelelően élsz majd. Nyugi! Írj össze egy csomó jó tulajdonságot, aztán karikázd be pirossal ami rád igaz. Meglátod muilyen jó lesz látni, sok van belőle! Na üdv, szép napot! Ja és egyél jókat, az élet szép!!!
9/9 anonim válasza:
andycat00013@citromail.hu----ide írj ha még mindig ezzel küzdesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!